reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
my znamy 3 hihi pewnie w ktoryms sie dogadamy :) fajnie az mi łezki popłyneły .. dziekujemy jak cos dam znac ..poki co wiemy ze swieta spedzimy sami w niemczech zmieniaje leczenie meza jest nadzieja ze pomoze :) ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asinka a jak zbiórka kasy dla Twojego meża na tej stronie pomagam.pl? Nie stanęło to? Może znów akcję na fb trzeba zrobić/ udostępnić?

Nawet się wykapalam w chłodnej wodzie. Teraz mi zimno ❄ jeden migdal biały a drugi normalny ja to jakaś dziwna jestem
jak biały migdal to nie angina? Możesz psiukać tandum verde w gardlo?
Na pocieszenie Ci powiem ze ja byłam mega turbo chora nie dwałam rady wstac nawet z łóżka i własnie wtedy zaszlam w ciąże. Organizm się skupiał na walce z choroba i zarodeczek zrobil swoje ;)

Asinka a jak zbiórka kasy dla Twojego meża na tej stronie pomagam.pl? Nie stanęło to? Może znów akcję na fb trzeba zrobić/ udostępnić?
rozesłałam po znajomych zaufanych bo nie chcemy rozgłosu u mnie na wsi .. wiadomo palcami by wytykali stad na naszym profilu nie udostepnialismy tylko jako privat pisałam ... no troche staneło ale płakałam jak bóbr kiedy zaczełyscie wpłacac i udostepniac.. bo kiedy pytalismy rodzine o pare groszy ..to nikt nie chciał pomoc..a tutaj wy z forum pomogłyscie.. jestem dozgonnie wdzieczna ..naprawde .. mozecie udostepniac kochane :)

jak biały migdal to nie angina? Możesz psiukać tandum verde w gardlo?
Na pocieszenie Ci powiem ze ja byłam mega turbo chora nie dwałam rady wstac nawet z łóżka i własnie wtedy zaszlam w ciąże. Organizm się skupiał na walce z choroba i zarodeczek zrobil swoje ;)
powiem wam ze z moich obserwacji jak ktoras przeziebiona albo chora to zachodzi ..zastanawia mnie to .. hmm moze w tym jest cały knif..co wy o tym myslicie?

rozesłałam po znajomych zaufanych bo nie chcemy rozgłosu u mnie na wsi .. wiadomo palcami by wytykali stad na naszym profilu nie udostepnialismy tylko jako privat pisałam ... no troche staneło ale płakałam jak bóbr kiedy zaczełyscie wpłacac i udostepniac.. bo kiedy pytalismy rodzine o pare groszy ..to nikt nie chciał pomoc..a tutaj wy z forum pomogłyscie.. jestem dozgonnie wdzieczna ..naprawde .. mozecie udostepniac kochane :)

Jaka zbiórka ja nic nie wiem ... a chętnie pomogę, udostepnie itp.

Mi doc Pasnik powiedział, że jak będę chora, przeziębiona w ciąży to żebym Sobie kupiła colostrum, w aptece bez recepty, ale dosyć drogie.
Kochana a polecił ci jakąś konkretną firmę tego suple? Bo tak z ciekawości szukam, Ty piszesz, że dość drogie, a ja widzę takie np 60 kaps za 19zł i nie wiem czy to nie jakiś shit?

reklama

Asik prześlij i mi proszę. Ja nic nie wiem :-(

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry