reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
my znamy 3 hihi pewnie w ktoryms sie dogadamy :) fajnie az mi łezki popłyneły .. dziekujemy jak cos dam znac ..poki co wiemy ze swieta spedzimy sami w niemczech zmieniaje leczenie meza jest nadzieja ze pomoze :) ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asinka a jak zbiórka kasy dla Twojego meża na tej stronie pomagam.pl? Nie stanęło to? Może znów akcję na fb trzeba zrobić/ udostępnić?

Nawet się wykapalam w chłodnej wodzie. Teraz mi zimno ❄ jeden migdal biały a drugi normalny ja to jakaś dziwna jestem
jak biały migdal to nie angina? Możesz psiukać tandum verde w gardlo?
Na pocieszenie Ci powiem ze ja byłam mega turbo chora nie dwałam rady wstac nawet z łóżka i własnie wtedy zaszlam w ciąże. Organizm się skupiał na walce z choroba i zarodeczek zrobil swoje ;)

Asinka a jak zbiórka kasy dla Twojego meża na tej stronie pomagam.pl? Nie stanęło to? Może znów akcję na fb trzeba zrobić/ udostępnić?
rozesłałam po znajomych zaufanych bo nie chcemy rozgłosu u mnie na wsi .. wiadomo palcami by wytykali stad na naszym profilu nie udostepnialismy tylko jako privat pisałam ... no troche staneło ale płakałam jak bóbr kiedy zaczełyscie wpłacac i udostepniac.. bo kiedy pytalismy rodzine o pare groszy ..to nikt nie chciał pomoc..a tutaj wy z forum pomogłyscie.. jestem dozgonnie wdzieczna ..naprawde .. mozecie udostepniac kochane :)

jak biały migdal to nie angina? Możesz psiukać tandum verde w gardlo?
Na pocieszenie Ci powiem ze ja byłam mega turbo chora nie dwałam rady wstac nawet z łóżka i własnie wtedy zaszlam w ciąże. Organizm się skupiał na walce z choroba i zarodeczek zrobil swoje ;)
powiem wam ze z moich obserwacji jak ktoras przeziebiona albo chora to zachodzi ..zastanawia mnie to .. hmm moze w tym jest cały knif..co wy o tym myslicie?

rozesłałam po znajomych zaufanych bo nie chcemy rozgłosu u mnie na wsi .. wiadomo palcami by wytykali stad na naszym profilu nie udostepnialismy tylko jako privat pisałam ... no troche staneło ale płakałam jak bóbr kiedy zaczełyscie wpłacac i udostepniac.. bo kiedy pytalismy rodzine o pare groszy ..to nikt nie chciał pomoc..a tutaj wy z forum pomogłyscie.. jestem dozgonnie wdzieczna ..naprawde .. mozecie udostepniac kochane :)

Jaka zbiórka ja nic nie wiem ... a chętnie pomogę, udostepnie itp.

Mi doc Pasnik powiedział, że jak będę chora, przeziębiona w ciąży to żebym Sobie kupiła colostrum, w aptece bez recepty, ale dosyć drogie.
Kochana a polecił ci jakąś konkretną firmę tego suple? Bo tak z ciekawości szukam, Ty piszesz, że dość drogie, a ja widzę takie np 60 kaps za 19zł i nie wiem czy to nie jakiś shit?

reklama

Asik prześlij i mi proszę. Ja nic nie wiem :-(

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry