reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no nie wiem kochana ... tak to jest kazdy inaczej to przezywa..u nas jest na odwrut muj M mowi ze bedziemy probowac az bedzie bobas a ja siadam psychicznie.. bo co ze mnie za kobieta ze bobasa nie potrafie mu dac : (

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

nie mow tak, choc wiem jak sie czujesz bo ja tak czesto tak mysle chociaz mam juz jedno dziecko i wtedy sie udalo po inseminacji ... teraz nie wiem jaki jest powod ale dokldnie tak samo mysle bo mega mi zalezy na drugim dziecku!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a reszta zamrozona osobno .. nie wiem dlaczego ale taki ma system klinika ...

to ile Ci zostalo na dzien dzisiejszy? ja mam 6 ale co mnie martwi to ich jakosc bo w sumie jak patrzac na te ich numeracje to nie sa one najlepszej jakosci, aczkolwiek dziewczyny tu poruszaly ten temat ze jak lekarze zdecydowali sie zamrozic i podac to widza w nich szanse, sama nie wiem jak na to patrzec. Boje sie kolejnej nieudanej proby, bedziemy probowac z dwoma a wiec zostanie nam jeszcze 4 po tym transferze ale nie wiem na ile mam sily aby po nie wracac w razie niepowodzenia kolejnego! Poki co staram sie tylko myslec pozytywnie, musi sie udac!!!

no moj tez nie jest wylewny jak to mezczyzni..ale muwi ze bedziemy walczyc.. ze to jego cel i ze raka ma w nosie bo chce bobasa chce zostac ojcem...wczesniej przed choroba nie miał takiego parcia na szkło a teraz mowi ze załuje ze wczesniej myslał o wszystkim a na bobasa zawsze był czas... człowiek po takiej diagnozie przewartosciowuje swoje zycie ..

asinka, podziwiam Was bardzo. Jestescie niesamowici, czytajac forum czuc w kosciach ze jestescie wspanialym malzenstwem :)
A fakt ze on sie tu odzywa czasami to powala na kolana, moj raczej by sie w zyciu nie odezwal. Mysle ze dla wielu mezczyzn invitro to jednak temat tabu i poza najblizszymi to malo o tym rozmawiaja. Czapki z glow dla Was kochani [emoji8]

Podziwiam jego siłę i determinację... Ale przy tak poważnej chorobie człowiek chyba dostrzega co jest mniej ważne a co bardziej. Mój M mi powiedział że nie chodzi i pieniądze tylko o stanie w miejscu... brak jakiś planów na przyszłość, czyli wakacje remont itp tylko ciągle lekarze i nikt nie daje 100% szans. I ze się boi że ja zachoruje na coś poważnego od tych chormonow wszystkich ... jest dużo racji w tym co mówi sama chwilami się boję. pozatym on stracił nadzieję po nieudanym transferze... Teraz mówi że podchodzimy dla spokoju ze nikogo nie zostawiliśmy w laboratorium, że zabieramy go do domu.

i wierze w to ze to bedzie wlasnie ten raz kiedy sie uda :) Czekamy na pozytywne wiesci! Juz sie nie moge jutra doczekac, powoli zaczynam sie denerwowac [emoji51]

to ile Ci zostalo na dzien dzisiejszy? ja mam 6 ale co mnie martwi to ich jakosc bo w sumie jak patrzac na te ich numeracje to nie sa one najlepszej jakosci, aczkolwiek dziewczyny tu poruszaly ten temat ze jak lekarze zdecydowali sie zamrozic i podac to widza w nich szanse, sama nie wiem jak na to patrzec. Boje sie kolejnej nieudanej proby, bedziemy probowac z dwoma a wiec zostanie nam jeszcze 4 po tym transferze ale nie wiem na ile mam sily aby po nie wracac w razie niepowodzenia kolejnego! Poki co staram sie tylko myslec pozytywnie, musi sie udac!!!

ja mam jeszcze 10 zapłodnionych tak wiec zawsze przytulam 2 to toche prób zostało.. no u mnie odrazu odrzucili 7 komorek a reszte zamrozili.. wiec naprawde je kwalifikuja trzeba wierzyc ze bedzie dobrze ..

asinka, podziwiam Was bardzo. Jestescie niesamowici, czytajac forum czuc w kosciach ze jestescie wspanialym malzenstwem :)
A fakt ze on sie tu odzywa czasami to powala na kolana, moj raczej by sie w zyciu nie odezwal. Mysle ze dla wielu mezczyzn invitro to jednak temat tabu i poza najblizszymi to malo o tym rozmawiaja. Czapki z glow dla Was kochani [emoji8]

no wiesz choroba wszystko zmienia.. patrzymy na zycie inaczej.. a moj M czasem kradnie telefon i wpisuje posty hihi ostatnio nawet pytal czy moze załozyc konto hihi...no wspieramy sie wzajemnie :)

ja mam jeszcze 10 zapłodnionych tak wiec zawsze przytulam 2 to toche prób zostało.. no u mnie odrazu odrzucili 7 komorek a reszte zamrozili.. wiec naprawde je kwalifikuja trzeba wierzyc ze bedzie dobrze ..

Musi być dobrze... Tylko więcej wiary... ja staram się wierzyć w moja kruszynke

Musi być dobrze... Tylko więcej wiary... ja staram się wierzyć w moja kruszynke
no ja ostatnio bardzo wierzyłam ze sie uda a pozniej beta negatywna ...bardzo mnie to ruszyło.. teraz te 2 dniowe zobaczymy..no poki co troche swiruje zobaczymy w srode ..

Hejka w ten ladny dzien, taka pogoda a ja na nic nie mam sily... we wtorek wizyta przed crio to bedzie 12dc... jakoś kiepsko się czuje nie wiem czy to po lekach ale totalny brak sil mam nadzieję że endo ladnie rosnie i wkrotce przytule moja kruszynke

reklama

Asiu to ja byłam przeciwna IVF a mój mąż nie chciał słyszeć NIE. [emoji23] I najlepsze, że on ma dwie dorosłe córki i 45 lat na karku. Wiem, że jeśli Bóg pozwoli będzie cudownym tatą [emoji7]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry