reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

tym bardziej będę wdzięczna zwłaszcza za info o wynikach kuracji, bo u mnie co prawda naturalnie ani po iui nie było ciąży ale ivf jak na razie 100% skuteczności, tylko, że tez nie na długo :( matko 15dni - ja bym jajco zniosła :D zawsze już 6dpt melduję się w labo :D
Znikam szukać w takim razie zlecenia. [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki
I współczuję mężowi, te zastrzyki to naprawdę dramat. A po ostatniej punkcji już myślałam że nic gorszego mnie spotkać nie może, ... myliłam się [emoji23]

dziekujemy za kciuki :) no bola troche ale maz sie nie skarzy..musimy dac rade ..oj ja juz nawet nie mysle ze nie ma nic gorszego bo zawsze cos gorszego sie natrafi hihi .. a ze mnie taki tchorz ze szok ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tym bardziej będę wdzięczna zwłaszcza za info o wynikach kuracji, bo u mnie co prawda naturalnie ani po iui nie było ciąży ale ivf jak na razie 100% skuteczności, tylko, że tez nie na długo :( matko 15dni - ja bym jajco zniosła :D zawsze już 6dpt melduję się w labo :D
1509749554-ee2227efce453cfd-aaaaaa.jpeg

Trzymam kciuki
I współczuję mężowi, te zastrzyki to naprawdę dramat. A po ostatniej punkcji już myślałam że nic gorszego mnie spotkać nie może, ... myliłam się [emoji23]

kochana, jakos to leci, troche mnie tylko wkurza to iz co dzien mam 4 dziury w brzuchu[emoji50] ..a tak nawet obleci. Studiowalem pielegniarstwo wiec temat mi obcy nie jest tylko teraz sam dla siebie jestem pacjentem[emoji57] Aska sie poddala przy 2gim razie[emoji33] [emoji29] zly jestem na lekarzy bo nikt mi nie jest laskawy powiedziec ile mam to brac i co dalej..
ehh..[emoji30]
Dami

ło matko, to tego czasu to on tonę mąki zużyje ;)
jesli ty tak mowisz matko przelozona to z racji tego ciasta bede musial pole pszenicy wynająć i prawko na kombajn zrobic...bo maki na tym rynku braknie i szkopy znow z polski beda podkradac[emoji57]

jesli ty tak mowisz matko przelozona to z racji tego ciasta bede musial pole pszenicy wynająć i prawko na kombajn zrobic...bo maki na tym rynku braknie i szkopy znow z polski beda podkradac[emoji57]

niech im już nasze jaja wystarczą, od mąki i pszenicy z daleka :D

reklama
Dziękuję Ci bardzo. Nie wszystko jest czytelne, dlatego byłabym wdzięczna jeśli rozszyfrowałabyś mi te 4 badania, które są zaznaczone pod DHEA-S oraz jedno pod antykoagulantem tocznia. Widzę, że dużo z tego też mam, oprócz tego też robiłam kilka innych :)
Androstendion, testosteron , SHBG, 17-OH progest.
Przepraszam dopiero teraz jak otworzyłam, widzę że na fatum wyświetla się kompletnie zamazane. Mogę rano to ręcznie Ci wypisać. [emoji4]

Do góry