reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze, powiem Wam, ze musialo byc grubo na tym spotkaniu. Ach.. mam nadzieje, ze jednak do nas wróci.. to bylo miejsce gdzie mogla dac upust emocjom. Nie moge pojac jak mogli tak postapic. Wydaje mi sie, ze przez ta sytuacje klinika chce tez nas postraszyc, zebysmy sie baly pisac wprost co myslimy o leczeniu i lekarzach, zeby im nie psuc opini, bo jeszcze im na super wakacje czy kolejne auto zabraknie :realmad:
o tak mysle ze napewno tak jest .. prubuja nas uciszyc... bo pieniadze im sie nie zgadzaja..i klientki nie sa takie durne i dopytuja..takie jest moje zdanie ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny pierwszy transfer brałam leki od 3 dnia cyklu a teraz od 15 dnia i transfer 28 dzień cyklu . To normalne , któraś tak miała.

Super podejscie!
Ja robie test kropelkowy 10dpt, jak bym mogla zrobic bete to bylabym juz w 8dpt

Oststnio jak mialam biochemiczna to mialam, tak:
7dpt-cienka kreske na czulym tescie, tylko widoczna pod swiatlo, 8dpt- negatywny, 9dpt - cienka kreska, 10-11dpt nie zrobilam bo juz psychicznie nie wytrzymywalam, 12dpt- zrobilam electroniczny, ktory pokazal ciaza 1-2tyg, 13dpt - juz kreska byla super cienka a electroniczny test pokazal brak ciazy. I tyle bylo... Nigdy wiecej juz nie zrobie takiej akcji, jeszcze kazdy test byl innej firmy. Normalnie jak bym jakas masochistka byla jak teraz o tym pisze i mysle...
Trzymam kciuki :) bardzo mocno

Juz zlikwidowala MoKa konto. Probowalam wyslac priv ale sie nie da... :/

Naprawdę? To niezle musieli ja postraszyć... tylko zastanawiam sie czym, bo przecież tylko opisywała swoją sytuacje... chyba,ze jakieś posty ominęłam... No ja jestem dalej w szoku [emoji15]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Od południa źle się czułam bolała głową brzuch itp a teraz na wieczór zmierzyłam temperaturę i jest 37.2 niby nie dużo. Czy po transferach tez mialyscie stan podgoraczkowy ?

Kochana mozesz przypomniec ktory to Wasz transfer i co bylo przyczyna in vitro? Przepraszam ale nie.pamietam dokladnie wszystkich
Oj u nas to tak. Niedrozny jajowod jeden i to wszystko a ciąży naturalnej ni w ząb. Lata starań, frustracji i nic. Tak szczerze to chyba nigdy nie przestanę marzyć o wpadce ;)
Mamy 2.5 latke z pierwszego podejścia po transferze dwóch blastek.
Teraz staramy się o rodzeństwo. Juz od kwietnia. Miałam 2 crio transfery z czego pierwszy nic drugi biochemiczna. Potem 2 histeroskopie i teraz 3 transfer był. Mamy jeszcze jednego mrozaczka.

Dżoasia a Ty jak dajesz radę z mysla ze jeszcze 2 mce przerwy?
Kochana dziękuję, że pytasz :)
Na razie piję wino i nie myślę ;) A tak serio to dłuży mi się strasznie, ale co zrobię, głowy sobie nie urwę... Pewnie Święta ciulowo zniosę, ale jak nie będę dawała rady to albo się nawalę albo wrócę do mojego mieszkania i sama jakoś przekoczuję ten okres :) Bo na święta jadę w rodzinne strony, z mężem pochodzimy z jednych okolic, ok 20km mamy od moich rodziców do teściów. Szczerze mówiąc to nie nastawiam się na ten styczeń, tak mi się wydaje, że coś mi znowu stanie na drodze, więc wolę nic nie planować. Mam nadzieję, że to tylko takie głupie myśli, a nie znowu moje zakichane przeczucie, które mnie mało kiedy myli... :/
We wtorek zapomniałam napisać do mojej Dr z zapytaniem o wyniki histopatologiczne "materiału" po łyżeczkowaniu, więc zrobię to dopiero w następny wtorek, bo tylko wtedy moja Dr jest w tym ośrodku, a sama nie mogę wybrać wcześniej, bo ona musi je podpisać najpierw. Więc w sumie to tak wegetuję. Ale nie ma tragedii :) Na razie Wam kibicuję i czekam razem z Wami na wizyty/punkcje/transfery no i oczywiście z największą niecierpliwością na bety :D

reklama
Do góry