reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze, no jestem juz spowrotem... Ciezko bez Was kobitki....
Gratulacje wielkie dla @Aguleczka29 widzialam, ze beta rosnie jak szalona i jeszcze dla wszystkich innych przyszlych szczesliwych mamusiek
My dzis 3dpt blastki 4cc- chyba najslabszy z ekipy transferow 31.10-1.11, ale nie stresuje sie bo moje poprzednie piekne blastki nie zostaly ze mna, to moze leniuszek zostanie?

Na razie pobolewania brzucha lekkie, troche plecow i tyle z objawow, test (sikany) robie 10dpt rano!

A Wy babeczki po transferze jak sie czujecie? @Mruch, @Doris:-), @hope322
haha wiedziałam, że nie wytrzymasz bez nas długo:D trzymam kciuki za Was wszystkie dziewuszki, dajcie czadu i nadzieję dla nas!! :*

Kochana, to jutro od nas też dostaniesz masę życzeń, ale takich prosto z serca i naprawdę szczerych. Kto jak nie my jesteśmy w stanie Cię zrozumieć. Ja dziś zaczynam też się martwić - biorę leki, bo nie chce już mojej dr głowy zawracać ale ciągle cos sie dzieje. Miałam nadzieję że na Boże Narodzenie będę się cieszyła ciążą. A może być różnie.
Ja jak ostatnio mowilam juz przestaje liczyc... boje sie ze takie święta nigdy nie nadejda... bylam pewna ze te urodziny i Święta to już bede z brzuchem... a tu nadal pustka :-( okropne to jest. A u Ciebie cos jeszcze sie wydarzylo?? Czy poprostu przed wizyta u Pasnika troche sie stresujesz?

Zgadzam sie z Toba. Mysle, ze moke mogli dodatkowo zastraszyc, dlatego postanowila zniknac z forum. Sami sie pewnie wystraszyli rozprawy w sadzie i postanowili pewnie zadzialac w ten sposob. Jeszcze pewnie powiedzieli, ze to ktoras z nas, zeby moka calkowicie stracila do nas zaufanie i przestala sie udzielac na forum. Wedlug mnie to wstyd dla kliniki, bo zamiast dbac o swoja opinie poprzez dobre leczenie to traca czas na szperanie w necie. Nie rozumiem jak mozna tak postapic. Ja traktuje nasze forum jak grupe wsparcia a jakas menda probuje namieszac miedzy nami. Dla niektorych tylko kasa sie liczy. Zeby uniknac takich sytuacji to lepiej nie podawac godzin spotkan w klinice, zeby hieny nie mialy mozliwosci nas rozpoznac.
no tez wydaje mi sie ze mogli tak postapic...wstyd dla kliniki ja tam sie nie boje.. bede pisac jak dotychczas wszystko... mnie sie wydaje ze kliniki zaczna prubowac nas kontrolowac itd zeby sie nie wydało ze w danej klinice jest do dupy.. jak dla mnie trzeba o tym pisac zeby wykluczyc takie złe kliniki ... no nic zobaczymy poki co biedna nic nie pisze..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, no jestem juz spowrotem... Ciezko bez Was kobitki....
Gratulacje wielkie dla @Aguleczka29 widzialam, ze beta rosnie jak szalona i jeszcze dla wszystkich innych przyszlych szczesliwych mamusiek
My dzis 3dpt blastki 4cc- chyba najslabszy z ekipy transferow 31.10-1.11, ale nie stresuje sie bo moje poprzednie piekne blastki nie zostaly ze mna, to moze leniuszek zostanie?

Na razie pobolewania brzucha lekkie, troche plecow i tyle z objawow, test (sikany) robie 10dpt rano!

A Wy babeczki po transferze jak sie czujecie? @Mruch, @Doris:-), @hope322
Trzymam kciuki za Twojego leniuszkA bo ja mam takie same. Proszę dac mi nadzieję i siłę na kolejne podejscie piękną,wysoką betą!! ;-)

no tez wydaje mi sie ze mogli tak postapic...wstyd dla kliniki ja tam sie nie boje.. bede pisac jak dotychczas wszystko... mnie sie wydaje ze kliniki zaczna prubowac nas kontrolowac itd zeby sie nie wydało ze w danej klinice jest do dupy.. jak dla mnie trzeba o tym pisac zeby wykluczyc takie złe kliniki ... no nic zobaczymy poki co biedna nic nie pisze..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz zlikwidowala MoKa konto. Probowalam wyslac priv ale sie nie da... :/

haha wiedziałam, że nie wytrzymasz bez nas długo:D trzymam kciuki za Was wszystkie dziewuszki, dajcie czadu i nadzieję dla nas!! :*
Haha. No nie da się dosłownie. Cały czas myslalam co u każdej z Was po kolei. Muszę sobie radzić że stresem i tyle. A Wasze dobre wiadomości dają wiele nadziei a te gorsze pokazują jakimi jesteśmy waleczne.
Tak myślę sobie że mnie nie płodność wiele nauczyła i jestem lepszym człowiekiem dzisiaj.
Zawsze sobie myślę, że każda z nas która spotykam na ulicy toczy jakąś bitwę i już nigdy nie oceniam ludzi.
Misiaki dla Wszystkich!

reklama
Dziewczyny a czy olejki eteryczne mozna stosowac po transferze czy w ciazy? Nie chodzi mi o masaze czy kapiele z takimi olejkami a o sam zapach. Uzywam takich olejkow do nawilzacza powietrza i teraz zobaczylam, ze na olejku lawendowym napisane jest, ze nie wolno stosowac w trakcie ciazy..

Do góry