Sylwetka86
Fanka BB :)
To bedzie nasz czas dziewczynyWow to Ty też? Ale z nas ekipa po transferach jest na forum. Trzymam kciuki dziewczynki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bedzie nasz czas dziewczynyWow to Ty też? Ale z nas ekipa po transferach jest na forum. Trzymam kciuki dziewczynki.
jak już jajka będą wyprodukowane to nie będzie potrzebnyDziekuje Ci bardzo. Zapisze sobie tego posta
Koenzym zazywam juz chyba z 2 miesiace... co to te komorki nk? Nie wiem czy mam z nimi problem czy nie... mowisz zeby po punkcji go odstawic tak?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
haha wiedziałam, że nie wytrzymasz bez nas długoKurcze, no jestem juz spowrotem... Ciezko bez Was kobitki....
Gratulacje wielkie dla @Aguleczka29 widzialam, ze beta rosnie jak szalona i jeszcze dla wszystkich innych przyszlych szczesliwych mamusiek
My dzis 3dpt blastki 4cc- chyba najslabszy z ekipy transferow 31.10-1.11, ale nie stresuje sie bo moje poprzednie piekne blastki nie zostaly ze mna, to moze leniuszek zostanie?
Na razie pobolewania brzucha lekkie, troche plecow i tyle z objawow, test (sikany) robie 10dpt rano!
A Wy babeczki po transferze jak sie czujecie? @Mruch, @Doris:-), @hope322
Ja jak ostatnio mowilam juz przestaje liczyc... boje sie ze takie święta nigdy nie nadejda... bylam pewna ze te urodziny i Święta to już bede z brzuchem... a tu nadal pustka :-( okropne to jest. A u Ciebie cos jeszcze sie wydarzylo?? Czy poprostu przed wizyta u Pasnika troche sie stresujesz?Kochana, to jutro od nas też dostaniesz masę życzeń, ale takich prosto z serca i naprawdę szczerych. Kto jak nie my jesteśmy w stanie Cię zrozumieć. Ja dziś zaczynam też się martwić - biorę leki, bo nie chce już mojej dr głowy zawracać ale ciągle cos sie dzieje. Miałam nadzieję że na Boże Narodzenie będę się cieszyła ciążą. A może być różnie.
Niektórym juz cos wychodziło 7 dpt takze trzymam kciuki za szybkie ujawnienie sie Kropka!! :-)Nie sikaczom mowie nie, jak będę badać progesteron to dla siebie zrobię betę tez, wiem ze to niby będzie dopiero 7dpt ale może coś już będzie po podaniu blastki. Według lekarza powinnam zrobić 13.
no tez wydaje mi sie ze mogli tak postapic...wstyd dla kliniki ja tam sie nie boje.. bede pisac jak dotychczas wszystko... mnie sie wydaje ze kliniki zaczna prubowac nas kontrolowac itd zeby sie nie wydało ze w danej klinice jest do dupy.. jak dla mnie trzeba o tym pisac zeby wykluczyc takie złe kliniki ... no nic zobaczymy poki co biedna nic nie pisze..Zgadzam sie z Toba. Mysle, ze moke mogli dodatkowo zastraszyc, dlatego postanowila zniknac z forum. Sami sie pewnie wystraszyli rozprawy w sadzie i postanowili pewnie zadzialac w ten sposob. Jeszcze pewnie powiedzieli, ze to ktoras z nas, zeby moka calkowicie stracila do nas zaufanie i przestala sie udzielac na forum. Wedlug mnie to wstyd dla kliniki, bo zamiast dbac o swoja opinie poprzez dobre leczenie to traca czas na szperanie w necie. Nie rozumiem jak mozna tak postapic. Ja traktuje nasze forum jak grupe wsparcia a jakas menda probuje namieszac miedzy nami. Dla niektorych tylko kasa sie liczy. Zeby uniknac takich sytuacji to lepiej nie podawac godzin spotkan w klinice, zeby hieny nie mialy mozliwosci nas rozpoznac.
Trzymam kciuki za Twojego leniuszkA bo ja mam takie same. Proszę dac mi nadzieję i siłę na kolejne podejscie piękną,wysoką betą!! ;-)Kurcze, no jestem juz spowrotem... Ciezko bez Was kobitki....
Gratulacje wielkie dla @Aguleczka29 widzialam, ze beta rosnie jak szalona i jeszcze dla wszystkich innych przyszlych szczesliwych mamusiek
My dzis 3dpt blastki 4cc- chyba najslabszy z ekipy transferow 31.10-1.11, ale nie stresuje sie bo moje poprzednie piekne blastki nie zostaly ze mna, to moze leniuszek zostanie?
Na razie pobolewania brzucha lekkie, troche plecow i tyle z objawow, test (sikany) robie 10dpt rano!
A Wy babeczki po transferze jak sie czujecie? @Mruch, @Doris:-), @hope322
Juz zlikwidowala MoKa konto. Probowalam wyslac priv ale sie nie da... :/no tez wydaje mi sie ze mogli tak postapic...wstyd dla kliniki ja tam sie nie boje.. bede pisac jak dotychczas wszystko... mnie sie wydaje ze kliniki zaczna prubowac nas kontrolowac itd zeby sie nie wydało ze w danej klinice jest do dupy.. jak dla mnie trzeba o tym pisac zeby wykluczyc takie złe kliniki ... no nic zobaczymy poki co biedna nic nie pisze..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha. No nie da się dosłownie. Cały czas myslalam co u każdej z Was po kolei. Muszę sobie radzić że stresem i tyle. A Wasze dobre wiadomości dają wiele nadziei a te gorsze pokazują jakimi jesteśmy waleczne.haha wiedziałam, że nie wytrzymasz bez nas długotrzymam kciuki za Was wszystkie dziewuszki, dajcie czadu i nadzieję dla nas!! :*