reklama
Nadzieja78
Zaangażowana w BB
Zazywasz euthyrox? Odczuwasz jakos chorobe? Lekaze cos mowia? Moze utrudniac zajscie w ciaze nawet przy kontrolowanym zazywaniu ?Ja mam
hope322
Fanka BB :)
Ja przy takiej samej blastce 4aa i w tym samym dpt mialam 618. Mysle, ze to bardzo dobry wynik i nic tylko sie cieszyc. Teraz 9dpt mialam bete 308 czy 388 juz dokladnie nie pamietam, wiec gdybym zrobila przyrost wyszedlby podobny wynik.Dziękuję bardzo, będę się dzielić wszystkim informacjami, mam nadzieję ze bardziej tymi pozytywnymi niż negatywnymi. Mam pytanko ponieważ zastanawiam się czy moja beta nie jest za wysoka?. Miałam podanego 5 dniowego zarodka 4aa , jest 11 dpt a beta 629 nie jest za wysoką?
GratulujębHCG 39,48mIU/ml - 7dpt - zarodek 5 doba
hope322
Nic nie szkodzi, mi tez sie to czasem zdarzaPrzepraszam,coś znów w telefonie musiałam ponaciskać.
hope322
Kochana to on moze dopiero zaczal produkowac hormon. Beda cos drgnela. Koniecznie powtorz badanie i nie odstawiak lekow.Zarodek dwudniowy a 12dpt. No niestety
a... DAJ spokój... jestem załamana...mam ochotę piznąć to wszystko... rozpier... mnie i mój lekarz i mój Mąż... w skrócie-jest zajebiaszczo ale przy problemach Asi nawet nie mam siły rozwijać tematu...Murawa jak po wizycie?
Ogólnie to :wodniaków nie ma;zero więcej tematu o jajowodach...gdybym sama nie zaproponowała 2 blastek to też bym nie miała;pytał mnie ile mam lat???!!! rozumisz???przecież w karcie to ma???!!! bo zapytałam o AH -NO TO STWIERDZIŁ,TAAA dobry pomysł;praktycznie ten sam protokół,zero dodatkowych badań...zrobił usg-wszystko piknie,endo cudne,jajniki czyste tylko kuwa ciąży nie ma..
no tyle...dzięki,że pytasz
reklama
hope322
Nie odstawiaj lekow bez ponownego badania! To byl 2 dniowy zarodek i moze dopiero wczoraj sie zaimplantowal, nie mozesz po takim wyniku tego wykluczyc. Powtorz badanie i bedziesz miala pewnosc, rozne rzeczy sie juz dzialy na forum. Nie odpuszczaj tak latwoNapisałam do lekarza, pewnie jutro rano leki odstawie.
Podziel się: