Bardzo mi przykro
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
no właśnie... szczerze mówiąc to na Twoim miejscu chyba bym nie podchodziła w tym cyklu do transferu kochana to zaczynam czytać coś na ten temat i chyba powinnaś się trochę przeleczyć immunosupresantami... Jak znajdę coś ciekawego to Ci podeślę. Chyba, że dziewczyny z tym problemem coś podpowiedzą!
Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
Oczekiwanie2017
Zarodek dwudniowy a 12dpt. No niestety
Dziś radosne wieści przeplatają się ze złymi. Niestety...
dżoasia
ale powtórz badanie jeszcze raz - koniecznie! Naprawdę różne rzeczy mogły się wydarzyć i lepiej mieć pewność, że na pewno spada a nie rośnie, żeby odstawić leki :*Zarodek dwudniowy a 12dpt. No niestety
Aguleczka29
a ja bym o taaaaaaaaaak chciała dwie różowe pupki za jednym zamachem
a ja bym chyba się bała
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
Jutro 11 dpt zarodków A4 i B3 podanych w 2 dniua który jutro będzie dpt?
dżoasia
Tak szperam i znalazłam różne opinie - niektórzy zalecają całą ciążę acard i clexane, inni dodatkowo encorton całą ciążę. Ponoć dodatnie ANA są przeciwwskazaniem do szczepień limfocytami partnera, ale jakaś dziewczyna pisała, że immunolog kazał zrobić też ANA3 i przy ujemnym zalecił jednak szczepienia. Czyli z internetu raczej się nie dowiesz niczego konkretnego. Chyba najlepiej iść do Paśnika, jemu zaufać i włączyć leczenie Niedługo chyba wszystkie stąd poznamy się w APC przed jego gabinetemBędę wdzięczna za każdą podpowiedź.
Nadzieja78
Zaangażowana w BB
Trzymamy kciuki!!! Zycze duzo pozytywnych mysli!
Mi też,
ale powtórz badanie jeszcze raz - koniecznie! Naprawdę różne rzeczy mogły się wydarzyć i lepiej mieć pewność, że na pewno spada a nie rośnie, żeby odstawić leki :*
reklama
dżoasia
to myślę, że jutro powinno się coś wyjaśnićJutro 11 dpt zarodków A4 i B3 podanych w 2 dniu
Podziel się: