reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no cóż... odebrałam swoją betę. teraz nadszedł czas żałoby i beznadziejności. Muszę się poużalać nad sobą dlatego znikam na jakiś czas.

Za wszystkie testujące kciuki a wszystkie zaciążone przytulam ciepło.
Jakaś plaga w Katowicach.. Bo Ty też z Katowic? Współczuję i łącze się w bólu... Jest nas dwie

reklama
Ostatnia edycja:

Ja niestety cały czas mam jakieś plamienia, cały czas w stresie, dlatego co tydzień latam na wizyty

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

no cóż... odebrałam swoją betę. teraz nadszedł czas żałoby i beznadziejności. Muszę się poużalać nad sobą dlatego znikam na jakiś czas.

Za wszystkie testujące kciuki a wszystkie zaciążone przytulam ciepło.
Mnie również jest bardzo przykro, mam nadzieję ze los będzie łaskawy i następnym razem się uda, życzę tego z całego serca.

Rzadko tu się odzywać, ale codziennie sumiennie Was podczytuje i trzymałam kciuki za wszystkie które dzisiaj betowaly, życzyłam wam jak najlepiej- szczególnie Tobie tamiza i jest mi bardzo smutno że Ci się nie udało. Sama dopiero teraz odebrałam wynik bety i 11dpt ...629. Nie mogę w to uwierzyć, ponieważ to moje pierwsze podejście i chyba się udało i jest mi jeszcze bardziej szkoda tych dziewczyn, które tyle walczą i mają ciągle pod górkę. Zastanawiam się dlaczego mi przypadło te szczęście a nie innym. Życzę Wam wszystkim z całego serca aby szczęście w końcu do Was się uśmiechnęło :-D:-D
to nie chodzi o to, że Tobie przypadło a nie innym, tylko ewentualnie czemu wszystkim naraz nie było dane :) Gratuluję pozytywnej bety, końcówka miesiąca zaliczona na plus, jutro czekamy jeszcze na @MoKa ;)

reklama
to nie chodzi o to, że Tobie przypadło a nie innym, tylko ewentualnie czemu wszystkim naraz nie było dane :) Gratuluję pozytywnej bety, końcówka miesiąca zaliczona na plus, jutro czekamy jeszcze na @MoKa ;)
Inni bardziej na to zasługują, czuje że los niesłusznie był w stosunku do mnie łaskawy ponieważ moja walka była krótsza niż u innych tu osób.To jest niesprawiedliwe. Życie jest niesprawiedliwe. Powinnam się cieszyć, ale teraz jeszcze bardziej przeżywam to ze niektórym osoba dzisiaj nie wyszło.

Do góry