reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
bylam dzis na KOLEJNEJ wizycie...juz rzygam tymi wizytami w novum...okazalo sie, ze przez te 2 dni dojrzalo (tak dobrze) tylko 1 jajko! reszta ma w granicach 13mm...i znow wszystko sie przeciaga, a nie moze bo estradiol mi rosnie po byku...ja juz normalnie nie wyrabiam...
musze jeszcze w sobote jechac, poki co doatalam menopur 75j na jutro i sobote + na jutro gonal 25...co to sa za dawki??? jak dzieki temu moze cos urosnac??
przewidywana puncja w poniedzialek...ale nie wiadomo ile tych jajek sie uzbiera (odpowiednich rozmiarow)...
jestem zalamana...kolejne zle wiesci, od samego pocztku mam caly czas pod gore!!
1 jajko...nooooo ja nie moge! zalamka normalnie:no:

miliaa wiesz no jak na moje skromne oko to te pecholki nie są aż takie małe:) a do poniedziałku to kobieto masz jeszcze jak by nie patrzeć 3 dni więc na pewno ci jeszcze coś podrośnie. Na dawkach leków się niestety nie znam no bo ja nie byłam stymulowana:(
Głowa do góry- nawet jeśli będzie to jedno to na pewno szczęśliwe:) ale ja wiem że bedziesz mieć więcej:)

anioleczek...skoro w w poniedzialek chca mi zrobic punkcje to w sobote pewnie dostane juz ovitrelle...shit, no sama nie wiem...
ale nigdy nie mialam tak dosc tej calej procedury jak dzis, poddaje sie...

ciesze sie, ze z toba wszystko OK, tak myslalam, ze to po prostu termin @ :*

milia nie panikuj, ja sie cieszylam na przedostatniej wizycie, ze mam 13, bo reszta mala, a pobrali mi tylko 5 (dwa dni pozniej) bo przerosniete, a reszta zbyt mala. Nie martw sie - podrosna!

miliaa - tylko się nie denerwuj kochana,pleaseeee
Wiem,że takie inf. mogą być dołujące ale po to masz tą wizytę w sobotę,by zrobiono Ci podgląd i móc zobaczyć ile urosły przez ten czas pęcherzyki. Myślę,że jeśli nawet do poniedziałku one jeszcze nie miałyby wymaganej wielkości,to powinnaś dostać kolejną dawkę np. tego menopuru (ja też go brałam) aż do uzyskania odpowiedniego rezultatu i wówczas punkcja może odbyć się dzień,dwa później,więc głowa do góry!!!
Mój gin sprawdzał moje pęcherzyki co drugi dzień i ustalał kolejne dawki po kolejnej wizycie aż do momentu kiedy były gotowe do "akcji" ;). U Ciebie powinno być podobnie :)))

anioleczek...skoro w w poniedzialek chca mi zrobic punkcje to w sobote pewnie dostane juz ovitrelle...shit, no sama nie wiem...
ale nigdy nie mialam tak dosc tej calej procedury jak dzis, poddaje sie...

Tylko mi tu bez takich proszę!!!!!!!!!!!! Jakie PODDAJE SIĘ???? Heloooooołłłłł - proszę o natychmiastową poprawę......... czekam :)))

reklama
aniołeczek - nie,no kochana,nie będę tu zdjęcia pęcherzyków wklejać ;))) - chyba żadna jeszcze tego nie robiła.... więc aż mi głupio ;))

Do góry