reklama
dżoasia
Fanka BB :)
A moze sprobuj do diagnostyki zadzwonic a tak serio to kurde slaboTylko od poniedziałku do piątku
Ja bardzo chętnie [emoji4]Czy ktos jeszcze chce dolaczyc do naszej forumowej grupy na fb jesli tak dajcie znac otworze ja zeby mozna bylo dolaczyc i zobaczyc z kim sie rozmawia tu na forum
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
tamiza
Jak dzwonie do diagnostyki to mnie zawsze przełączaja do psychiatryA moze sprobuj do diagnostyki zadzwonic a tak serio to kurde slabo
No słabo słabo... Może jutro sikne i coś się wyjaśni
Dobra znalazłam i proszę o potwierdzenie [emoji6]Dobra kochane odblokowuje grupe do jutra tak zeby dolaczyly do nas kolejne dziewczyny. Pamietajcie grupa jest tajna i zamknieta takze nikt z waszych znajomych nie widzi ze do niej nalezycie. Takze bez obaw
A grupa nazywa sie Silaczki i jako zdjecie profilowe ma dzidzie w koszyku na niebieskim tle
dżoasia
Jutro bedzie 8dpt? Moze cos wyjdzie... to na ktora mam budzik nastawic??Jak dzwonie do diagnostyki to mnie zawsze przełączaja do psychiatry
No słabo słabo... Może jutro sikne i coś się wyjaśni
tamiza
Jutro już 10dptJutro bedzie 8dpt? Moze cos wyjdzie... to na ktora mam budzik nastawic??
Ty se nastaw na którą chcesz ja wstaje jutro o 8
gosia321
Takie bole sa w na poczatku ciazy i wszystkie te przypominajace bole okresowe moga tez zwiastowac i jedno i drugie takze glowa do gory poki nie masz bety nie lam sieKurde jak teraz wstałam to mnie tak brzuch zabolał na dole że aż się wystraszyłam chyba @ nadciąga
reklama
MoKa kochana spokojnie ja też takie bóle miałam a później się okazało że było wszystko dobrze i beta pozytywna więc czekaj grzecznie ja w terminie @ byłam pewna że ja dostanę bo mnie brzuch bolał jak na @ i piersi przestawały boleć byłam na 100% pewna że zaraz przyjdzie okres a tu taki psikus i pozytywny test a zaraz później wszystkie objawy mi minęły i przez kolejne 4 tygodnie była bezobjawowa ciąża co mnie strasznie zaskoczyłoKurde jak teraz wstałam to mnie tak brzuch zabolał na dole że aż się wystraszyłam chyba @ nadciąga
Podziel się: