Kochana deszcz niesie szczęście!!! Tak samo mówią na ślubie, że jak pada to będzie para mieć szczęście tu wierzę, że też tak będzie!
Poryszałam się po 3 minutach - nie dla mnie jak na razie
,
Nooo doskonale to rozumiem bo jak ja to usłyszałam od wujka to mówię Ci się załamałam a wtedy byłam jeszcze w trakcie normalnych starań, potem mój brat na imprezie zażartował po wypiciu jakiejś też coś że dzieci nie mamy to już byłam na etapie wkurwu i mu powiedziałam że patrząc na jego rozbestwione dzieciaki to aż trudno zajść w ciążę. Generalnie teraz jestem na etapie mega agresji i ch..j mnie obchodzi, że ktoś nie wie, nie zdaje sobie sprawy że mamy problemy czy że nie miał nic złego na myśli. Serio już teraz jestem mega chamska dla takich osób bo to nie ich sprawa i niech się odpie...lą. Przepraszam ale obecnie takie mam podejście
Jesteś pewna? Bo ja na bank pytałam właśnie o gonal bo gonal mi został i poza tym do drugiej stymulacji tylko gonal brałam i pytałam lekarki i w aptece a nawet chyba jest to w ulotce i nawet jest napisane chyba żeby pozostałość wylać do zlewu a nie wyrzucać w penie.