Anioleczek - po pierwsze przepraszaqm ze tak pozno ale moze rano przeczytasz bylam w pracy wracam a tu takie info. Po drugie tylko spokojnie krwawienia nie zawze oznaczają coś złego (patrz na mnie) ja juz krwawiłam 5 raz a dzieci maja sie ok. Na pewno wszystko bedzie dobrze i u ciebie ale może skontaktuj sie z jakimś lekarzem. A po trzecie powodzenia na egzaminie.
gienek - trzymam kciuki za jutrzejsza wizytke
Lazaya - witaj i oczywiście ze cie przyjmiemy Niestety nie mozemy gwarantowac ze dzieki nam ci sie uda ale na pewno odwiedziemy cie od zlych mysli. Glowa do gory, myslimy pozytywnie.
Zosia - dokladnie tak trzymaj uda sie i juz. AA jak sie nie uda to sie bedziemy martwic. Po co wczesniej
Onlyone - niewileki bole podbrzusza beda ci towarzyszyc czasem nawet silniejsze jak na @ ale sie nie martw, macica sobie rosnie. Ja do tej pory czasem odczuwam bole.
gienek - trzymam kciuki za jutrzejsza wizytke
Lazaya - witaj i oczywiście ze cie przyjmiemy Niestety nie mozemy gwarantowac ze dzieki nam ci sie uda ale na pewno odwiedziemy cie od zlych mysli. Glowa do gory, myslimy pozytywnie.
Zosia - dokladnie tak trzymaj uda sie i juz. AA jak sie nie uda to sie bedziemy martwic. Po co wczesniej
Onlyone - niewileki bole podbrzusza beda ci towarzyszyc czasem nawet silniejsze jak na @ ale sie nie martw, macica sobie rosnie. Ja do tej pory czasem odczuwam bole.
Ostatnia edycja: