reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dzis mialamusg juz 3 , 11 dzien cyklu, bylam na krotkim protokole najpierw przez 4 tyg tabletki anty, od 2 dnia krwawienia de apeptyl i od 4 ovalep po 275 jednosyek , efekt 8 malych pecherzykow po mniej niz 8 mm i jeden 10 mm, dzis i lekarz,zdecydowal o przerwaniu stymulacji po powiedzial ze tylko ten 10 mm befzie owulowal.
Czy ktoraz z was tak miala ze jedna,stymulacja sie udala a nastepna juz tak. Mam amh 1.1 i fsh okolo 9.5 .
Bo juz naprawde zyć sie nie chce.
Ja przy pierwszej stymulacji w czerwcu słabo reagowałam na leki i miałam 3 komórki, zamroziliśmy je, druga stymulacja we wrześniu, inne leki, większe dawki i było 6 komórek, dwa zarodki podane, jeden został ze mną i mamy jeszcze 2 zarodki zamrożone. Teraz leci 7 tc. Moje AMH 0,77

reklama
Dziendoberek dziewczęta [emoji3]

@Evelin83, @oska i ty M@gda zycze wam dzisiaj ładnego podglądania waszych latorośli, żeby sie ładnie nastawiały do oglądania [emoji3]

@goska Tobie jajec dobrej jakości życzę, i żeby w wśród nich było to jedno upragnione i najważniejsze.

Ja wczoraj odebrałam wyniki krwi- wszystko gra i 31.10 transfer [emoji3]

A teraz znowu wracam do roboty ma urwanie głowy w pracy nie wiem jak sie nazywam [emoji30]

Mi się jednak wydaje że sikacz po transferze dwudniowych zarodków w 9dpt to zdecydowanie za wcześnie. Osobiście w ogóle bym go pod uwagę nie brała. Idź na betę
Ja się zastanawiam czy 10dpt robienie bety przy dwudniowych (jak zalecił lekarz) to nie za wcześnie a co dopiero sikacz w 9dpt
Ja po podaniu 2-dniowych betowałam 12dpt

może tak ci się tylko wydaje :D ja po punkcji podobno sama przeniosłam się z samolotu na taki fotel, którym przewieźli mnie z sali zabiegowej na tą pozabiegową i z tego fotela na łóżko też podobno sama przelazłam - jakim cudem?? do dziś nie wiem :D nie pamiętam :D
No mi też położna mówiła, że sama przeszłam na łóżko, a niczego takiego nie pamiętam, tylko M się ze mnie śmieje:-D

reklama
Dzień dobry kochane. U mnie 5dpt. Dziś moje skarby powinny rozpocząć implantację i zacząć „zakopywac” się w endometrium ohhhh.... jak ja bym chciała żeby tak było.
Tymczasem nadal nie czuję kompletnie nic... zero objawów, plamień implementacyjnych czy czegokolwiek...
u mnie było odrobinę krwi przy blastkach dopiero 5dpt na wieczór i myślałam, że to za późno a jednak niektóre dziewczyny też tak miały :p

Do góry