Ja przy pierwszej stymulacji w czerwcu słabo reagowałam na leki i miałam 3 komórki, zamroziliśmy je, druga stymulacja we wrześniu, inne leki, większe dawki i było 6 komórek, dwa zarodki podane, jeden został ze mną i mamy jeszcze 2 zarodki zamrożone. Teraz leci 7 tc. Moje AMH 0,77Witajcie dzis mialamusg juz 3 , 11 dzien cyklu, bylam na krotkim protokole najpierw przez 4 tyg tabletki anty, od 2 dnia krwawienia de apeptyl i od 4 ovalep po 275 jednosyek , efekt 8 malych pecherzykow po mniej niz 8 mm i jeden 10 mm, dzis i lekarz,zdecydowal o przerwaniu stymulacji po powiedzial ze tylko ten 10 mm befzie owulowal.
Czy ktoraz z was tak miala ze jedna,stymulacja sie udala a nastepna juz tak. Mam amh 1.1 i fsh okolo 9.5 .
Bo juz naprawde zyć sie nie chce.
reklama
Aż bym chciała kliknąć Lubię to. Z nami został jeden Kropek i planujemy na wiosnę wziąć psiaka jednegoMam jeszcze dwa koty Tak więc są dwa psy, dwa koty, nas dwoje (ja i mąż) więc muszą też zostać i być z nami oba kropki
Mruch
Fanka BB :)
Dziendoberek dziewczęta [emoji3]
@Evelin83, @oska i ty M@gda zycze wam dzisiaj ładnego podglądania waszych latorośli, żeby sie ładnie nastawiały do oglądania [emoji3]
@goska Tobie jajec dobrej jakości życzę, i żeby w wśród nich było to jedno upragnione i najważniejsze.
Ja wczoraj odebrałam wyniki krwi- wszystko gra i 31.10 transfer [emoji3]
A teraz znowu wracam do roboty ma urwanie głowy w pracy nie wiem jak sie nazywam [emoji30]
@Evelin83, @oska i ty M@gda zycze wam dzisiaj ładnego podglądania waszych latorośli, żeby sie ładnie nastawiały do oglądania [emoji3]
@goska Tobie jajec dobrej jakości życzę, i żeby w wśród nich było to jedno upragnione i najważniejsze.
Ja wczoraj odebrałam wyniki krwi- wszystko gra i 31.10 transfer [emoji3]
A teraz znowu wracam do roboty ma urwanie głowy w pracy nie wiem jak sie nazywam [emoji30]
Ja po podaniu 2-dniowych betowałam 12dptMi się jednak wydaje że sikacz po transferze dwudniowych zarodków w 9dpt to zdecydowanie za wcześnie. Osobiście w ogóle bym go pod uwagę nie brała. Idź na betę
Ja się zastanawiam czy 10dpt robienie bety przy dwudniowych (jak zalecił lekarz) to nie za wcześnie a co dopiero sikacz w 9dpt
No mi też położna mówiła, że sama przeszłam na łóżko, a niczego takiego nie pamiętam, tylko M się ze mnie śmiejemoże tak ci się tylko wydaje ja po punkcji podobno sama przeniosłam się z samolotu na taki fotel, którym przewieźli mnie z sali zabiegowej na tą pozabiegową i z tego fotela na łóżko też podobno sama przelazłam - jakim cudem?? do dziś nie wiem nie pamiętam
Aguleczka29
Aguleczka a też bocian w Katowicach?
Tak,ja też się leczę się w Bocianie ale u dr.Olafa Linderta.
Aguleczka29
Dziś 10dpt nie wytrzymałam i zrobiłam sikacza,no oczywiście jedna gruba krecha! no kur..!
reklama
dżoasia
u mnie było odrobinę krwi przy blastkach dopiero 5dpt na wieczór i myślałam, że to za późno a jednak niektóre dziewczyny też tak miałyDzień dobry kochane. U mnie 5dpt. Dziś moje skarby powinny rozpocząć implantację i zacząć „zakopywac” się w endometrium ohhhh.... jak ja bym chciała żeby tak było.
Tymczasem nadal nie czuję kompletnie nic... zero objawów, plamień implementacyjnych czy czegokolwiek...
Podziel się: