reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej anka - mi lekarz kazal odpoczywac ok 2 dni, ale powiedzial, ze absolutnie nie ma nakazu lezenia (chociaz I tak 2 dni lezalam). Nie wolno dzwigac, wysilac sie - powiedzial, ze PO tyg moge wracac do pracy .... Ale na razie nie mam zamiaru, bo za bardzo sie boje :))) lekkie prace domowe (poza odkurzaniem) wsazane, zeby przeplyw krwi w organizmie byl.
takze nie przesilaj sie, ale tez nie lez caly czas :)
trzymam kciuki!

reklama
lat time - HIP HIP HURRRAA HIP HIP HURRRAA!!!!!! BRAWO bardzo się ciesze. Wspaniale wieści

anka - mnie lekarz kazał żyć normalnie ale tutaj w UK oni się nie przejmują. Ja postanowiłam zostać w łózko 3 dni, a po trzech dniach zaczęłam już wstawać i robić normalne rzeczy.

Witajcie dziewczyny,
jestem na tym forum nowa.....w ubiegly piątek mialam punkcję a w niedzielę o 18 tej transfer dwóch zarodków.Proszę powiedzcie mi czy dlugo po transferze leżałyście w łóżkach? Po ilu dniach od transferu zaczęłyście "normalnie"funkcjonować?Będę wdzięczna za każde info.:happy:
ja nielezalam wcale odrazu normalnie funkcjonowalam niemialam takich zalecen.

last time
ten jeden mniejszy zarodek najprawdopodobniej niestety obumrze, ale najczesciej nie ma to wplywu na ten drugi bo to sa zarodki dwujajowe.nawet w ciazych poczety w naturalny sposob tez czesto sie zdarza. kobieta dostaje krwawienia i nawet jej wtedy do glowy nie przychodzi ze jest w ciazy. cvzasami w ciazach blizniaczych, silniejszy zarodek kradnie substancje odzywcze slobszemu i wtedy slabszy niestety obumiera.
ja trzymam mocno za ciebie kciuki.

Ela !!! Czasami tak sie zdarza, a czasami nie... Od 2 tyg siedze na necie I czytam I bardzo czesto na tak wczesnym usg wychodzi jeden pecherzyk ok a drugi pusty, a PO tygodniu juz as dwa ok I ciaze blizniacze donoszone I zdrowe. Prosze bez takich czarnych scenariuszy :)

reklama
Last time cudowne wiadomości Gratulacje!!!! :-) cudowna wiadomość, trzymam kciuki za bliźniaki :-):-) Czekamy na suwaczek. Nie moge doszukac się twojej historii, trochę tych stronek naskrobałyście. Znaczy Wam się udało za drugim razem? Cudowne wieści.

ja już się doczekac nie mogę moich leków i transferu i bycia w ciąży, jaki to musi byc piękny stan

Do góry