reklama
Jestem,
widzę,że prawie nikogo tu nie ma no ale wieści mogę już przekazać.
No więc beta - 11197, na usg było widać dwa pęcherzyki ciążowe z tym,że jeden jest o połowę mniejszy,więc nie wiadomo jakie będą jego losy.
Ależ jestem szczęśliwa,pierwszy kamień z serca......... ))))))))))))))))))))))
Dziękuję,że jesteście
No więc beta - 11197, na usg było widać dwa pęcherzyki ciążowe z tym,że jeden jest o połowę mniejszy,więc nie wiadomo jakie będą jego losy.
Dziękuję,że jesteście
kaska31
Fanka BB :)
Moje gratulscje dla waszej trojeczki.Kaśka31 - a próbowałaś olej,miód plus cytryna???
Witajcie dziewczyny,
jestem na tym forum nowa.....w ubiegly piątek mialam punkcję a w niedzielę o 18 tej transfer dwóch zarodków.Proszę powiedzcie mi czy dlugo po transferze leżałyście w łóżkach? Po ilu dniach od transferu zaczęłyście "normalnie"funkcjonować?Będę wdzięczna za każde info.
jestem na tym forum nowa.....w ubiegly piątek mialam punkcję a w niedzielę o 18 tej transfer dwóch zarodków.Proszę powiedzcie mi czy dlugo po transferze leżałyście w łóżkach? Po ilu dniach od transferu zaczęłyście "normalnie"funkcjonować?Będę wdzięczna za każde info.
Last time, NIEZIEMSKO , Fanatstycznie ,Oszolamiajaco, Bardzo ale to Bardzo Mocno sie ciesze. Przyznam,ze biorac pod uwage Twoje poprzednie przezycia, troche sie balam ale dzis po takich wiadomosciach kamien spadl serca. uffff SUPER!!!! Gratuluje mamuska :-) Teraz mozesz pomyslec o suwaczku
reklama
palu_nr1
Fanka BB :)
wielkie gratki)Jestem,
Dziękuję,że jesteście
moje drugie bobo tez jest mniejsze od poczatku o jakis tydzien)
Podziel się: