Moi lekarze w klinice mowia ze refundacja jest do 3cykli ale jednym lekiem , a nie ogolnie tylko 3 ,podobno analizowalu to ich prawnicy .Ja pierdziele ja w twojej sytuacji to bym zrobila tam rozrube i rzadala zwrotu kasy za te 3 podejscie. I jak najszybciej zmienila klinike na Novum i wizyta u Lewandowskiego
reklama
Widzę że też betujesz 30.10 tak jak ja. Będę Ci kibicowaćWitamy!
Fajnie że się odezwałaś z pewnością szybko się u nas zadomowisz!
Też miałam dzisiaj transfer wczesnej blastki
wiesz co jest najgorsze ze ja nawet nie mam ochoty pić wypiłam może z litr przez cały dzień do tego głowa mnie jeszcze boli szkoda gadać pójdę zaraz sie wykąpać i spróbuje zasnąć aby przeżyć do ranaPij duzo zebys sie nie odwodnila 4 dni to naprawde dlugo.
U mnie kiedys paro godzinne wymioty i biegunka doprowadzily do takiego oslabienia jak przy pozadnej grypie.
tamiza
Fanka BB :)
Będziemy się trzymać razem.Widzę że też betujesz 30.10 tak jak ja. Będę Ci kibicować
Powiesz nam gdzie się leczycie?
ludek
Hej, dziewczynki. Podczytuje was już od kilku miesięcy i mimo, że mnie nie znacie ja czuje się jakbym znala Was już od dawna. Bardzo przeżywałam wasze niepowodzenia i cieszyłam się gdy się udawało. Chciałam się już wcześniej ujawnić ale dopiero teraz poczułam się na siłach. Mój problem to prawie 2 lata starań, 2 IUI, teraz pierwsze in vitro dziś był transfer blastki 4 aa. U mnie początki endometriozy, miałam laporoskopie która uwolnila lewy jajnik od zrostow z macica, plus usunięte torbiele. Mąż słabe nasienie ale nie jakieś tragiczne. Miałam też HSG które potwierdziło drozne jajowody. Dodatkowo mam Hashimoto ale od 2 lat mam super wyniki, tylko zachodzić w ciążę. Boję się porażki zresztą jak my wszystkie, mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do Waszej rodzinki
Witamy serdecznie :-) Ladny zarodeczek :-) Mocno trzymamy kciuki! Fajnie że napisalas ;-)
Gameta Gdynia, a Ty?Wybacz że nie pamiętam ale zbyt dużo jest tych informacji na forum i ciężko jest to wszystko spamietac.Będziemy się trzymać razem.
Powiesz nam gdzie się leczycie?
@MoKa to licze ze dr G rozpisze Ci dobra stymulacje. Mnie od razu wyslal na długi protokol ze wzgl na endometrioze. AMH mam 1.83... mowi ze nie jakies tragiczne.
Dziewczyny a sa tu jakies zadowolone z Gyncentrum? Bo powiem szczerze ze ostatnio tylko zle o nich slychac i sie przerazilam jeszcze nie zaczelam pierwszego podejscia ale nie chcialabym zmarnowac kasy...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a sa tu jakies zadowolone z Gyncentrum? Bo powiem szczerze ze ostatnio tylko zle o nich slychac i sie przerazilam jeszcze nie zaczelam pierwszego podejscia ale nie chcialabym zmarnowac kasy...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję bardzo choć to mój pierwszy raz to mam nadzieję ze sie uda.Witamy serdecznie :-) Ladny zarodeczek :-) Mocno trzymamy kciuki! Fajnie że napisalas ;-)
ludek
Dziękuję bardzo choć to mój pierwszy raz to mam nadzieję ze sie uda.
Mi udało się pierwsze in vitro ale drugi transfer ale niektorym i pierwszy się udaje :-)
reklama
Podziel się: