reklama
dżoasia
Fanka BB :)
tylko, że co klinika to mają swoje inne metody, specjalistów, leki itp, no byłaby to kilkutomowa księga, jeśli miałybyśmy opracować wszystko co jest dostępne "na rynku"No to może same takie stworzymy i opatentujemy myślę że mogłoby z tego wyjść coś fajnego [emoji12]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Następna wizyta w poniedziałek, tak od 13 do 8 , troszkę nierówne, ale mam nadzieję, że nadrobią, to dopiero 4 dzień stymulacji .Ostatnio było 8, połowa pusta, z 4 dwie się zapłodniły i jedną mi podali bo druga przestała się rozwijać. Różowo nie wygląda ale liczę na cud ....jak 6 to jeszcze nie jest źle. Mam nadzieję, że teraz idą na jakość a nie ilość i we wszystkich będą ładne komóreczki :* kiedy następna wizyta? a wiesz jakiej wielkości są?
Punkcja zresztą gdzieś w połowie przyszłego tygodnia.
dżoasia
To mają jeszcze jakiś tydzień czasu, myślę, że wszystkie zdążą pięknie dojrzeć, mam taką nadzieję! Weź im tam nagadaj ode mnie Trzymam kciuki!!Następna wizyta w poniedziałek, tak od 13 do 8 , troszkę nierówne, ale mam nadzieję, że nadrobią, to dopiero 4 dzień stymulacji .Ostatnio było 8, połowa pusta, z 4 dwie się zapłodniły i jedną mi podali bo druga przestała się rozwijać. Różowo nie wygląda ale liczę na cud ....
Spokojnie maja masę czasu bo dojść do siebie Trzymamy kciuki [emoji110]Następna wizyta w poniedziałek, tak od 13 do 8 , troszkę nierówne, ale mam nadzieję, że nadrobią, to dopiero 4 dzień stymulacji .Ostatnio było 8, połowa pusta, z 4 dwie się zapłodniły i jedną mi podali bo druga przestała się rozwijać. Różowo nie wygląda ale liczę na cud ....
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
A te były świeże? Musisz poszukać jak to ujęli w umowie ale chyba jak się nie rozmrozi to oni za to odpowiedzialności nie biorą i liczą że miałaś tyle szans ile w umowie ale lepiej to sprawdźMam pytanie. Klinika gwarantuje mi 3 zarodki. Dwa mi podano i dwa zostały bo w sumie miałam 4. A jesli żaden z 2 się nie rozmrozi prawidłowo to co wtedy skoro jeden jeszcze mi się należy wg. Umowy ?
Majtunia
Sama tego nie rozumiem. Komorka jajowa była wiadomo że mrożona ale by ja zaplodnic rozmrozili ja i zaplodnili świeżym nasieniem i 3 dni później mi podali więc jak to rozpatrywać? . Ja bym powiedziała że świeże ale gdy transferowal powiedział że podaje mi dwa mrożone zarodki . ZglupialamA te były świeże? Musisz poszukać jak to ujęli w umowie ale chyba jak się nie rozmrozi to oni za to odpowiedzialności nie biorą i liczą że miałaś tyle szans ile w umowie ale lepiej to sprawdź
dżoasia
zarodki po zapłodnieniu były świeże, ale może podawali ci je później i dlatego musiały być jeszcze mrożone? Kiedy były zapładniane i kiedy miałas transfer? Pamiętasz?Sama tego nie rozumiem. Komorka jajowa była wiadomo że mrożona ale by ja zaplodnic rozmrozili ja i zaplodnili świeżym nasieniem i 3 dni później mi podali więc jak to rozpatrywać? . Ja bym powiedziała że świeże ale gdy transferowal powiedział że podaje mi dwa mrożone zarodki . Zglupialam
No tak na chlopski rozum powinien powiedziec ze podaje swiezy bo to komorka byla mrozona a nie juz zaplodniony zarodekSama tego nie rozumiem. Komorka jajowa była wiadomo że mrożona ale by ja zaplodnic rozmrozili ja i zaplodnili świeżym nasieniem i 3 dni później mi podali więc jak to rozpatrywać? . Ja bym powiedziała że świeże ale gdy transferowal powiedział że podaje mi dwa mrożone zarodki . Zglupialam
reklama
Majtunia
Chyba że zamrozili i i odmrozili ale to bez sensuNo tak na chlopski rozum powinien powiedziec ze podaje swiezy bo to komorka byla mrozona a nie juz zaplodniony zarodek
Podziel się: