reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to może same takie stworzymy i opatentujemy myślę że mogłoby z tego wyjść coś fajnego [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
tylko, że co klinika to mają swoje inne metody, specjalistów, leki itp, no byłaby to kilkutomowa księga, jeśli miałybyśmy opracować wszystko co jest dostępne "na rynku":p

jak 6 to jeszcze nie jest źle. Mam nadzieję, że teraz idą na jakość a nie ilość i we wszystkich będą ładne komóreczki :* kiedy następna wizyta? a wiesz jakiej wielkości są?
Następna wizyta w poniedziałek, tak od 13 do 8 , troszkę nierówne, ale mam nadzieję, że nadrobią, to dopiero 4 dzień stymulacji .Ostatnio było 8, połowa pusta, z 4 dwie się zapłodniły i jedną mi podali bo druga przestała się rozwijać. Różowo nie wygląda ale liczę na cud ....:)
Punkcja zresztą gdzieś w połowie przyszłego tygodnia.

Następna wizyta w poniedziałek, tak od 13 do 8 , troszkę nierówne, ale mam nadzieję, że nadrobią, to dopiero 4 dzień stymulacji .Ostatnio było 8, połowa pusta, z 4 dwie się zapłodniły i jedną mi podali bo druga przestała się rozwijać. Różowo nie wygląda ale liczę na cud ....:)
To mają jeszcze jakiś tydzień czasu, myślę, że wszystkie zdążą pięknie dojrzeć, mam taką nadzieję! Weź im tam nagadaj ode mnie :D Trzymam kciuki!!

Spokojnie maja masę czasu bo dojść do siebie Trzymamy kciuki [emoji110]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie. Klinika gwarantuje mi 3 zarodki. Dwa mi podano i dwa zostały bo w sumie miałam 4. A jesli żaden z 2 się nie rozmrozi prawidłowo to co wtedy skoro jeden jeszcze mi się należy wg. Umowy ?
A te były świeże? Musisz poszukać jak to ujęli w umowie ale chyba jak się nie rozmrozi to oni za to odpowiedzialności nie biorą i liczą że miałaś tyle szans ile w umowie ale lepiej to sprawdź :)

A te były świeże? Musisz poszukać jak to ujęli w umowie ale chyba jak się nie rozmrozi to oni za to odpowiedzialności nie biorą i liczą że miałaś tyle szans ile w umowie ale lepiej to sprawdź :)
Sama tego nie rozumiem. Komorka jajowa była wiadomo że mrożona ale by ja zaplodnic rozmrozili ja i zaplodnili świeżym nasieniem i 3 dni później mi podali więc jak to rozpatrywać? . Ja bym powiedziała że świeże ale gdy transferowal powiedział że podaje mi dwa mrożone zarodki . Zglupialam

Sama tego nie rozumiem. Komorka jajowa była wiadomo że mrożona ale by ja zaplodnic rozmrozili ja i zaplodnili świeżym nasieniem i 3 dni później mi podali więc jak to rozpatrywać? . Ja bym powiedziała że świeże ale gdy transferowal powiedział że podaje mi dwa mrożone zarodki . Zglupialam
zarodki po zapłodnieniu były świeże, ale może podawali ci je później i dlatego musiały być jeszcze mrożone? Kiedy były zapładniane i kiedy miałas transfer? Pamiętasz?

No tak na chlopski rozum powinien powiedziec ze podaje swiezy bo to komorka byla mrozona a nie juz zaplodniony zarodek

reklama
Do góry