reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Miliaa chyba ta torbiel nie powinna Ci w niczym przeszkadzać, wiele kobiet ma w ciąży torbiel na jajniku i zapominają o tym. Nie myśl o tym w ogóle!! Supcio,że masz dobry humorek i pozytywne nastawienie, wtorek już niebawem,więc czekam tutaj na relacje:tak: Też chcę być ciotką"Gieniek" he he
Onlyone a za ile dni powtarzasz betkę? Życzę ślicznego przyrostu choć i tak masz już bardzo wysoki i dobry wynik:))
Marcikuk nie przemęczać mi się tutaj proszę!!!Bardzo dobrze,że masz zwolnienie:-) co do filmów to ja teraz oglądam 2 sezon serialu "Gra a Tron" jeśli nie znasz to poproś męża,żeby ściągnął Ci 1 sezon i oglądaj razem ze mną:tak: Uwielbiałam też "Gotowe na Wszystko",ale już się skończyły aż się popłakałam na ostatnim odcinku. Mąż zamówił mi też Simsy na PS3, więc mam zamiar zacząć grać;-)

reklama
marcikuk ja to samo - wstaje po 7 na siku, bo moja siostra do pracy wychodzi... A ze nie moge sobie miejsca znalezc, bo to czekanie mnie dobija, wiec zaczynam sprzatanie, pranie, gotowanie. Siostra I mój maz tez mnie ochrzaniaja, ze mam sobie odpoczywac, ale ile mozna nic nie robic ( ja z tych, co ciagle biegaja I cos robia). Jak wracaja z pracy wtedy ide sobie jakis film obejrzec, zeby mi nie gadali... A filmoteka juz prawie przerobiona...
dzwonilam do kliniki - skan mam na 29/06 (znowu czekanie! Aaaaaaa)
A cyclogest I prednisolone mam odebrac od mojego GP po piatej.

gieniek cieszą mnie dobre wiadomości od ciebie. czekamy z niecierpliwością na czwartek...

miliaa spokój ro dobra rzecz. stres nie jest teraz dla ciebie wskazany

marcikuk z tą pracą to faktycznie masz nie za ciekawie... dobrze, że możesz liczyć na pomoc męża

ja czuję się normanie. w poniedziałek 2 beta... co to bedzie??

anioleczek - jak to co to będzie? peikny przyrost! co ma byc!

Onlyone - no cala procedura a później chyba cala ciąża to czekanie, zresztą cale życie to czekanie. Dzieci na szkole czekają później czekają aż się wreszcie skończą, na 18 się czeka bo się "dorosłym" będzie i tak już cały czas się na coś czeka. a dobra wiadomość taka ze 29 już za 3 tygodnie :D

gienek - simy już przerobiłam, po jakimś czasie mnie nudzą, ja czas zabijam na kurniku czasem, prócz tego to uwielbiam serial "agenci NCIS" ale muszę czekać do września na 10 sezon. Ehh w tv same powtórki.

marcikuk bardzo chciałabym żeby było tak jak mówisz...
z tym czekaniem to masz całkowitą rację, tylko,że w naszym przypadku to czekanie jest strasznie denerwujące- każda chciałaby wiedzieć czy to juz się udało, czy wszystko jest w porządku...

wiem kochana to jak czekając na.... wyrok.

A co do twojej betki to na pewno ładnie rośnie. Młoda jestes nie moze byc inaczej. Bo co by mialy myslec takie kobitki w moim wieku i staresze jak takim mlodziakom jak ty by sie nie udawalo. Wierm ze czasm sie nie udaje, ale badz jedna i daj nadzieje tym starszym staraczkom.

wiesz kochana z tą młodością to nie tak do końca... weź joweg.. ona jest jeszcze młodsza ode mnie. na to niema reguły. Najgorsze jest to, że nie mam z kim nawet o tym pogadać (oprócz Was- za co dziękuję bardzo) a mój mąż jest poza domem już od transferu... nawet się nie widzieliśmy od tej pory:( teraz też się nie zobaczymy jeszcze 2 tygodnie... maskara jakaś...

reklama
wiem ze z ta młodością rożnie bywa i niektórym pomimo wieku się nie udaje ale u ciebie już zaskoczyło, teraz musi ta betka rosnąc i koniec :-), wiec bardzo cie proszę nie wmawiaj sobie innych scenariuszy. Ja jestem w 13 tygodniu a nadal sie martwię, nachodzą mnie nieraz jakieś czarne scenariusze ale szybko je odganiam. A ostatnio mi się już dzidzia śniła i była śliczna po mamusi;-) Taki żarcik. Po mnie tylko oczka miała. Kopiłam sobie dzienniczek ciąży mam tam opisywać takie rożne rzeczy i jest strona co bym chciała żeby dzieci odziedziczyły po mnie a co po tacie. Po mnie oczka i na tym moja wena twórcza się kończy :-):-):-)

A co do pogadania no to wlasnie od tego masz nas, a czasem lepiej pogadać z kimś obcym niz z miks kto cie dobrze zna, bo jak nie a takiego problemu to nie zrozumie do końca. Wiem po moich przyjaciółkach. Mam dwie takie. Jedna znam od dziecka znamy sie na wylot i wspiera mnie bardzo ale nie rozumie, druga tez nas wspiera i pomaga ma dwójkę dzieci i nie do końca rozumie moja walkę.

Ostatnia edycja:
Do góry