reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Moka coraz gorzejz tobaDzień dobry kochane Jezu mam wolne i budzę się 7:00 masakra.
Jezuniu jaki dziś miałam okropny sen. Śniła mi się oczywiście punkcja ale jakaś chora wręcz. Podłączano mi krew nie wiem o co, jakieś rurki do nóg powsadzano. Wszystko mega bolało i bez znieczulenia z dziką satysfakcją robił doktor G. a potem okazało się że jest jakiś nagły przypadek i tak musiałam z tymi rurkami i wszystkim czekać... No i się obudziłam...
jasani
dżoasia
Mialam dokladnie tak samo. Jesli od dzis bierzesz progesteron to mysle, ze juz jutro bedzie czystoPrzedwczoraj były takie czekoladowe plamienia, kilka razy zmieniałam wkładkę, wczoraj już o połowę mniej, a dziś żywa krew, taka trochę rozcieńczona ale jest. Wczoraj nakleiłam plaster Estraderm, a dziś wzięłam pierwszą porcję Luteiny i Duphaston. Skąd ta cholerna krew?
Olusja1987
Dzięki Ci kobieto za nadzieję Alleluja!Mialam dokladnie tak samo. Jesli od dzis bierzesz progesteron to mysle, ze juz jutro bedzie czysto
Ja ze zwolnieniem nie mam kłopotów pracuję na zmiany co nie sprzyja płodności do tego rtg , monitory itd, jak potrzebuję to idę znajdą się chętni którzy mnie zastąpią. Pracuję na umowę o pracę a cześć dziewczyn jest na kontrakcie i chce po prostu zarobićDziewczyny jak Wy to robicie przy kilku próbach pod rząd i pracy? Kurde tak myślę, że jak by mi teraz kazał znowu nie świeżaki i crio i znowu wrócę do pracyb= żeby za dwa tygodnie znowu brać l4 i znowu zwolnienia co chwilę na kontrole to mnie wywalą w końcu z pracy U mnie lepiej jak nie ma cię longiem 3 miechy niż jak jesteś nie ma cię znowu jesteś i tak ciągle...
Nie ma ludzi niezastąpionych .
dżoasia
O matko!!! Cudownie!!!Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki. Chyba się przydały. Lekarka zrobiła usg i powiedziała, że nie wie skąd krwawienie bo w macicy nie ma krwi. Dzisiaj już nic ze mnie nie leci. Widziałam na monitorze maluteńkie pikające serduszko! Dała mi nawet zdjęcie, całe 2,2 mm człowieczka Od dzisiaj leżę w domu i nie ruszam się w ogóle. Zwiększyłam dawkę progesteronu i liczę, że był to jednorazowy wybryk mojej macicy.
reklama
dżoasia
Kochana nie wiem czy to kiedys przezylas... idziesz do wc i widzisz krew!!! Wtedy nie ma szans na zadne pozytywne myslenie, chcesz umrzec w tym momencie, ja ze strachu ledwo wyszlam z kibla, myslalam ze wczesniej zemdleje, tak mi sie slabo zrobilo... wcale nie dziwie sie @jasani ze na chwile zwatpila, zwlaszcza ze juz naprawde duzo przeszla. Ale najwazniejsze ze juz jest dobrze! Po takim malym cudzie nastepnym razem na pewno latwiej bedzie z siebie wykrzesac iskierke nadzieiTo kolejny juz mi znany taki przypadek :-) a teraz masz wirtualnego kopa w dupsko za to ze przestalas wierzyć w swoje malenstwo pamietaj co ciagle powtarzam pozytywne mysli przyciagaja pozytywne zdarzenia i odwrotnie, koniec z rozpacza i czarnowidztwem!!! Tylko spokoj i radosc z tego ze wkrótce bedziesz mama lez i odpoczywaj jak najwięcej i same dobre mysli!!!!
Podziel się: