reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny to novum to jakas masakr. Dzownie tam a te laski odbieraja i odkłdaja słuchwke! i to kilka razy pod rząd! Noż ku... i oni sie chwala jakims wyrożnieniem za suer obsługe kliencta?!

reklama
Dzień dobry kochane :) Jezu mam wolne i budzę się 7:00 masakra.
Jezuniu jaki dziś miałam okropny sen. Śniła mi się oczywiście punkcja ale jakaś chora wręcz. Podłączano mi krew nie wiem o co, jakieś rurki do nóg powsadzano. Wszystko mega bolało i bez znieczulenia z dziką satysfakcją robił doktor G. a potem okazało się że jest jakiś nagły przypadek i tak musiałam z tymi rurkami i wszystkim czekać... No i się obudziłam...
Moka coraz gorzejz toba:D

Uffff [emoji1316] pokaz maluszka [emoji7]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
20171018_135150.jpg
Takie malusie

Załączniki

• 20171018_135150.jpg
    20171018_135150.jpg
    361,2 KB · Wyświetleń: 170
Przedwczoraj były takie czekoladowe plamienia, kilka razy zmieniałam wkładkę, wczoraj już o połowę mniej, a dziś żywa krew, taka trochę rozcieńczona ale jest. Wczoraj nakleiłam plaster Estraderm, a dziś wzięłam pierwszą porcję Luteiny i Duphaston. Skąd ta cholerna krew?:sad:
Mialam dokladnie tak samo. Jesli od dzis bierzesz progesteron to mysle, ze juz jutro bedzie czysto:)

Dziewczyny jak Wy to robicie przy kilku próbach pod rząd i pracy? Kurde tak myślę, że jak by mi teraz kazał znowu nie świeżaki i crio i znowu wrócę do pracyb= żeby za dwa tygodnie znowu brać l4 i znowu zwolnienia co chwilę na kontrole to mnie wywalą w końcu z pracy :( U mnie lepiej jak nie ma cię longiem 3 miechy niż jak jesteś nie ma cię znowu jesteś i tak ciągle...
Ja ze zwolnieniem nie mam kłopotów pracuję na zmiany co nie sprzyja płodności do tego rtg , monitory itd, jak potrzebuję to idę znajdą się chętni którzy mnie zastąpią. Pracuję na umowę o pracę a cześć dziewczyn jest na kontrakcie i chce po prostu zarobić:)
Nie ma ludzi niezastąpionych .

Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki. Chyba się przydały. Lekarka zrobiła usg i powiedziała, że nie wie skąd krwawienie bo w macicy nie ma krwi. Dzisiaj już nic ze mnie nie leci. Widziałam na monitorze maluteńkie pikające serduszko! Dała mi nawet zdjęcie, całe 2,2 mm człowieczka :) Od dzisiaj leżę w domu i nie ruszam się w ogóle. Zwiększyłam dawkę progesteronu i liczę, że był to jednorazowy wybryk mojej macicy.
O matko!!! Cudownie!!!:)

reklama
To kolejny juz mi znany taki przypadek :-) a teraz masz wirtualnego kopa w dupsko za to ze przestalas wierzyć w swoje malenstwo:angry::wściekła/y::angry: pamietaj co ciagle powtarzam pozytywne mysli przyciagaja pozytywne zdarzenia i odwrotnie, koniec z rozpacza i czarnowidztwem!!! Tylko spokoj i radosc z tego ze wkrótce bedziesz mama:):):) lez i odpoczywaj jak najwięcej i same dobre mysli!!!!
Kochana nie wiem czy to kiedys przezylas... idziesz do wc i widzisz krew!!! Wtedy nie ma szans na zadne pozytywne myslenie, chcesz umrzec w tym momencie, ja ze strachu ledwo wyszlam z kibla, myslalam ze wczesniej zemdleje, tak mi sie slabo zrobilo... wcale nie dziwie sie @jasani ze na chwile zwatpila, zwlaszcza ze juz naprawde duzo przeszla. Ale najwazniejsze ze juz jest dobrze! Po takim malym cudzie nastepnym razem na pewno latwiej bedzie z siebie wykrzesac iskierke nadziei:)

Do góry