reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@MoKa jesteś wielką ze wszystkim tak opisujesz... wszystkie jesteśmy wielkie i silne :) niestety nie mam dobrych przeczuc... już nawet spać w nocy nie mogę, dzisiaj wzięłam rano leki z nadzieją ze będę spała w dzień ale jak zamykam oczy to myśli krążą w jednym kierunku. Więc telewizor do 13.30 do powrotu syna wtedy życie nabiera barw i już mam zajecie :)

"Dziewczyny mam pytanie do Was, dziś jest 4 dpt i do tej pory jak przyjmowałam luteinę to prawie nic nie zostawało na wkładce, wydawało mi się,że wszystko się ładnie wchłaniało. A dziś rano po aplikacji mam wrażenie,że wszystko "wypadło" czy to normalne....? Tak przez chwilę pomyślałam,czy to nie oznacza,że znowu coś jest nie tak i po prostu organizm już nie potrzebuje już progesteronu...? :/ a i dodam,że palikuję palcem,aby nie było żadnych podrażnień"

Myślę,że to całkiem normalne-ja tez tak mam.

"Dziewczyny mam pytanie do Was, dziś jest 4 dpt i do tej pory jak przyjmowałam luteinę to prawie nic nie zostawało na wkładce, wydawało mi się,że wszystko się ładnie wchłaniało. A dziś rano po aplikacji mam wrażenie,że wszystko "wypadło" czy to normalne....? Tak przez chwilę pomyślałam,czy to nie oznacza,że znowu coś jest nie tak i po prostu organizm już nie potrzebuje już progesteronu...? :/ a i dodam,że palikuję palcem,aby nie było żadnych podrażnień"

Myślę,że to całkiem normalne-ja tez tak mam.
Mi też czasami coś wyleci... to chyba normalne... przecież część się wchłania a część wylatuje...

Ja miałam plamienia przy estrofemie zanim zaczęłam przyjmować progesteron ale po włączeniu ustało :)
Przedwczoraj były takie czekoladowe plamienia, kilka razy zmieniałam wkładkę, wczoraj już o połowę mniej, a dziś żywa krew, taka trochę rozcieńczona ale jest. Wczoraj nakleiłam plaster Estraderm, a dziś wzięłam pierwszą porcję Luteiny i Duphaston. Skąd ta cholerna krew?:sad:

reklama
Dziewczyny mam pytanie do Was, dziś jest 4 dpt i do tej pory jak przyjmowałam luteinę to prawie nic nie zostawało na wkładce, wydawało mi się,że wszystko się ładnie wchłaniało. A dziś rano po aplikacji mam wrażenie,że wszystko "wypadło" czy to normalne....? Tak przez chwilę pomyślałam,czy to nie oznacza,że znowu coś jest nie tak i po prostu organizm już nie potrzebuje już progesteronu...? :/ a i dodam,że palikuję palcem,aby nie było żadnych podrażnień

Bardzo często te tak miałam. Nie martw się - to normalne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry