Hej Dziewczynki, czytam wasze forum od jakiegoś czasu. Jestem na etapie zastrzyków przygotowujących do in vitro mamy metodę wybraną ICSI. Jestem po 3 poronieniach i 1 ciązy pozamacicznej w której straciłam jajowód a drugi niestety jest niedrożny Strasznie się tym wszytskim stresuję . Czy komuś udała się ta metoda za 1 razem ?
reklama
asinka89
Fanka BB :)
kurcze musi być z małym dobrze,Dziewczyny jutro mam wizytę u nowej doktor. Dowiemy się w końcu co z nerkami naszego Synka. Proszę o pozytywne myśli, paciorek i co tylko się da za nas. Strach o dziecko, nawet nienarodzone, jest tak wielki, że nawet sobie tego nie wyobrażałam.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
3mam kciuki z Aśką i pisz jak coś,
Dami
asinka89
no nam lekarka powiedziała, że to jest jak z grą w lotka, możesz trafić i będzie ale dużo razy się niestety nie udaje. My też tak myśleliśmy ale nie wyszło za 1 podejściem bo się nie zagnieździł. Ale głowa do góry są tu kobietki które mają szczęście do Lotka hihi..Hej Dziewczynki, czytam wasze forum od jakiegoś czasu. Jestem na etapie zastrzyków przygotowujących do in vitro mamy metodę wybraną ICSI. Jestem po 3 poronieniach i 1 ciązy pozamacicznej w której straciłam jajowód a drugi niestety jest niedrożny Strasznie się tym wszytskim stresuję . Czy komuś udała się ta metoda za 1 razem ?
tak czy owak nie ma się co poddawać bo to potem też źle rokuje... 3mamy kciuki za Ciebie!
Dami
asinka89
u nas jest jedna polka co ma juz 2ke dzieciakow teraz jest w 3ciej ciazy i wszystko byloby ok gdyby dbala o siebie..a ta pali jak smok, je byle co i ogolnie ma wyjeb... jej facet problemu nie widzi jeszcze czestuje ja fajkami..1wsza corka ma problemy z oddychaniem i astma od malego, 2ga jak to powiedzieli w szkole jest opozniona jak na swoj wiek nie nadaża za innymi itd... tylko nikt patologii tam nie widzi..a my tu walczymy by sie udalo miec bobasa...czasem jak ich widze to zaluje ze jest cos takiego jak prawo...noz sie otwiera bo juz nie chodzi o nich ale co te maluchy winne?!...Trzeba zacisnąć poślady i walczyć, tak długo aż uzyskamy cel. My wydajemy masę kasy, wylewamy hektolitry łez, a kobiety wyrzucają noworodki do śmietnika albo zostawiają dwoje dzieci w oknie życia, bo dziecko nie chciane, albo coś. Serce się kroi.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dami
dżoasia
Witaj fajnie ze sie ujawniasz - ty i inne dziewczyny bo niedluga znaczna czesc forum wyladuje na porodowkach i zostanie nas mala garstka przykre to co cie spotkalo! Strasznie duzo przeszlas. Kochana a czy ty bylas u immunologa moze? Genetyka u was ok? Bo 3 poronienia to moim zdaniem nie jest przypadek, trzeba szukac przyczynyHej Dziewczynki, czytam wasze forum od jakiegoś czasu. Jestem na etapie zastrzyków przygotowujących do in vitro mamy metodę wybraną ICSI. Jestem po 3 poronieniach i 1 ciązy pozamacicznej w której straciłam jajowód a drugi niestety jest niedrożny Strasznie się tym wszytskim stresuję . Czy komuś udała się ta metoda za 1 razem ?
Nikt nie da ci gwarancji, ze uda sie za pierwszym razem, ale mysle, ze u ciebie nie bedzie wiekszego problemu, skoro naturalnie zachodzilas i jajowody sa jedyna przeszkoda w naturalnym poczeciu. Tylko tak jak mowie - raczej cos jeszcze jest na rzeczy, warto by sprawdzic przyczyne poronien! Trzymam kciuki za Was!
A Ty spac i odpoczywac mialas a nie po nocy forumowac zreszta Dami tak samo!!Witaj fajnie ze sie ujawniasz - ty i inne dziewczyny bo niedluga znaczna czesc forum wyladuje na porodowkach i zostanie nas mala garstka przykre to co cie spotkalo! Strasznie duzo przeszlas. Kochana a czy ty bylas u immunologa moze? Genetyka u was ok? Bo 3 poronienia to moim zdaniem nie jest przypadek, trzeba szukac przyczyny
Nikt nie da ci gwarancji, ze uda sie za pierwszym razem, ale mysle, ze u ciebie nie bedzie wiekszego problemu, skoro naturalnie zachodzilas i jajowody sa jedyna przeszkoda w naturalnym poczeciu. Tylko tak jak mowie - raczej cos jeszcze jest na rzeczy, warto by sprawdzic przyczyne poronien! Trzymam kciuki za Was!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
U mnie dziewczyny rozpacz dzisiaj. Zaczęłam krwawić taką żywo-czerwoną krwią. Byłam w szpitalu, ale jak to w Danii niestety nic nie udało mi się uzyskać. Ani usg ani badania krwi. Lekarz mnie tylko pomacał po brzuchu i mam przyjść na usg jutro o 8 rano. Ale nie jestem w stanie wykrzesać z siebie ani jednej pozytywnej myśli. Jest dokładnie tak samo jak w zeszłym roku kiedy poroniłam. Łzy mi same lecą po policzkach bo nie wiem jak będę miała siłę kolejny raz to przechodzić.
@jasani mam nadzieję,że to jakiś krwiak czy coś w tym stylu. Muszisz znaleźć w sobie sile, żeby przez to wszystko przejść. Nawet jeśli sytuacja się źle skończy to jesteś wspaniałą kobietą i zaslugujesz na szczęście.
Oczekiwanie2017
Ja tez jestem ciekawa co powie. A czy pozytywna beta nie zafałszujesz jakis wyników? Bo jeśli mi sie nie uda to tez chce szybko do niego sie umowic!!!
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mi tez sie wydaje, że po samym zabiegu lekarz może części badań nie zrobić albo zlecić je na trochę późniejszy termin. Ale to już on sam oceni a @dżoasia na pewno nas o tym poinformuje. A Ty narazie nie myśl o niczym złym-Maleństwo ma się dobrze i to jest teraz najważniejsze.
Oczekiwanie2017
Hej Dziewczynki, czytam wasze forum od jakiegoś czasu. Jestem na etapie zastrzyków przygotowujących do in vitro mamy metodę wybraną ICSI. Jestem po 3 poronieniach i 1 ciązy pozamacicznej w której straciłam jajowód a drugi niestety jest niedrożny Strasznie się tym wszytskim stresuję . Czy komuś udała się ta metoda za 1 razem ?
Fajnie, że do nas dolaczylas. Są dziewczyny, którym ogólnie in vitro udało się przy pierwszym podejściu a są takie, które trochę dłużej muszą poczekać. Ale chyba każda z nas wierzy, że warto próbować bo cel jest spełnieniem naszych marzeń.
reklama
dżoasia
Kurde bezsennosc mnie dopadla jakas. Nie spie od 3:/ w koncu o 4tej zrobilam sobie kawe i poszlam przygotowac badania na dzis bo mialam taki burdel, co chwile trzeba cos innego wyciagnac/ pokazac, cos robi sie nie wazne, masakra mam nadzieje, ze kilka wizyt wystarczy bo wizyte mam na 12.40 a zaraz musze juz wyjechac:/ wroce pewnie juz pod wieczorA Ty spac i odpoczywac mialas a nie po nocy forumowac zreszta Dami tak samo!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: