jasani
Fanka BB :)
co ty mowisz ?a w innym szpitalu nie pomoga? albo jakies leki chociaz na podtrzymanie czy cos?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże kochana trzymaj sie. Wiem,ze nic teraz nie podniesie na duchu bo sama ,w takiej niepewności żyje juz miesiąc, ale u mnie jeszcze maluszek sie trzyma i jest szansa ,ze u Ciebie tez. Tule mocno [emoji8]i trzymam kciuki na kropka!!!!
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja wierzę że będzie dobrze. Co za dupek z tego Lekarza.
o Boże tylko nie to :* Trzymaj się kochana jakoś... Dużo tej krwi? Masz coś rozkurczowego? Leż cały czas, może przejdzie do rana, oby!!!
Moze to krwiak, musisz lezec i wykrzesac z siebie pozytywne mysli, zamiast rozpaczac sprobuj ta cala energie zamienic w nadzieję ze jeszcze nic straconego, osobiście znam przypadek gdzie takie krwawienie nie oznaczalo poronienia wiec dopóki nie wiesz nic na pewno musisz wierzyc ze wszystko bedzie dobrze...
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Wzięłam podwójną dawkę Luteiny i jeszcze duphaston. Jutro się wszystkiego dowiem. W okolicy mam tylko jeden szpital, ale tutaj niestety takie przepisy. Do 12 tc raczej nic nie robią. Oby to nie było najgorsze. Idę leżeć . Dziewczyny jesteście nieocenione.@jasani.... lez i nie wstawaj... jak masz jakiś progresteron weź podwójna dawkę , nospe i coś na uspokojenie... nawet melise a i tabletki ziołowe nie zaszkodza ....