kochana a robiłaś betę? zamiast się martwić na zapas to śmigaj do labo!!
Idę jutro ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana a robiłaś betę? zamiast się martwić na zapas to śmigaj do labo!!
Przepraszam że sie wtrące, wiem że temat już był wałkowany ale powiedz mi jak lekarz liczy ci tygodnie ciąży ?Dziękuje [emoji8]
Tak? U mnie wczoraj był 6t4d
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Powodzenia !!!!!!!!!!!u mnie spoko, poszczę od rana i na 14 do szpitala
dam znac jak się obudzę po wszystkim tymczasem dobranoc
i miłego dnia dla wszystkich, powodzenia na wizytach!!
Z huty do bronowicA gdzie się przeprowadzasz?
Wizyte u immunologa ci polecam bo u Ciebie problen tkwi w utrzymaniu ciąży. A miałaś heparyne?Hej dziewczyny
W sumie nie wiem co mnie skłoniło do tego by po takim czasie się tu pojawić... Jestem po 2 próbach... Po pierwszej (czerwiec 2016) zaszłam w ciążę (świerzaczek) ale dotrwała ona tylko do 8 tygodnia... Serduszko przestało bić... Długo nie mogłam sobie poradzić że stratą dlatego na 2 próbę zdecydowałam się rok później z mrożonego zarodka... Zakończyło się ciąża pozamaciczną... Zostały mi jeszcze 4 zarodku (2 pojedyńcze i 1 podwójny)... Czemu in vitro? Mam endometrioze III stopnia i zespół niepękających pęcherzyków do tego wszystkiego niedrożne jajowody.. Jednym słowem 0% szans na naturalną ciąże... Nie wiem co zrobić by tym razem się udało by było w końcu wszystko dobrze... Aby marzenia się spełniły...
Dobra wyrzuciłam to z siebie chociaż było ciężko... Przed kolejnym podejściem mam jeszcze 3 miesiące i chce być jak najlepiej przygotowana może mi coś doradzić...
Pierwszym dniem cyklu zawsze jest pierwszy dzień krawieniaWitam! Dziewczyny pomóżcie. Szykuje się do in vitro. Biorę teraz tabletki antykoncepcyjne a moje zastrzyki już czekają. Powiedzcie mi bo już sama zglupialam czy pierwszy dzień cyklu przy tabletkach to dzień krwawienia czy dzień w którym powinnam zacząć nowy listek tabletek 21+7?
Dzięki [emoji4] Dzięki [emoji4] Wizyta dopiero na 18.00, więc relacje wieczorkiem.@evulek111 @Ilona 88 miłego podgladania dzieciaków i tylko dobrych wiadomości
@Olusja1987 samych pomyślnych wieści na wizycie!