dżoasia
Fanka BB :)
Haha to milego dnia zyczymy musisz nas czesciej czytac bo czasem nas fantazja ponosiDziewczyny popijam sobie poranna kawę i śmieje się jak głupi do sera z tych waszych komentarzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to milego dnia zyczymy musisz nas czesciej czytac bo czasem nas fantazja ponosiDziewczyny popijam sobie poranna kawę i śmieje się jak głupi do sera z tych waszych komentarzy
a na którą masz wizyte? ?Kurde ten test nie jest pozytywny ale może beta będzie... Czekaj na wynik spokojnie.
Weź mnie nie strasz!!!! Dziś wizyta! A mój mąż już dzwonił że jest na drugim końcu Polski i już miał wracać do domu a tu się auto popsuło... I jak ja teraz pojadę!?!? Miejmy nadzieję że uda mu się przyjechać... Ten piątek trzynastego!!!! Ja dziś pół nocy nie spałam... A jak przysnęłam to po pół godz. obudziłam się zlana potem że musiałam się szybko przebrać bo cała koszulka była mokra... Nie wiem co jest...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
17.40a na którą masz wizyte? ?
To tak jak ja17.40
To kciuki kochana za wizytę!!!!To tak jak ja
wzajemnieTo kciuki kochana za wizytę!!!!
Nie dziękuję!!!!wzajemnie