Oh Last Time! jak milo miec Ciebie i Twoje dowcipy z powrotem - choc raz sie dzis usmiechnelam - dziekusek wielki.
Ty to kochana wiesz jak sprawić bym poczuła,że "odlatuje"...... :-) Piękne dzięki za ten post
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oh Last Time! jak milo miec Ciebie i Twoje dowcipy z powrotem - choc raz sie dzis usmiechnelam - dziekusek wielki.
nie stresuj sie moze to plamienie masz przez to , ze gdyby nie ciaza to pora na @.. dzis masz wizyte to CI gin powie i nie bedzie stresuKurde dziewczyny dobrze ze mam dzisiaj ten scan bo znowu zaczęłam plamic
ciche gratki) smigaj dzis na bete))Wiecie co, to całe gadanie z czekaniem do bety to jakiś koszmar... NIe wiem jak Wy to robicie i wytrzymujecie, ale ja już drugi test sikany zrobilam. W 5 dpt wynik negatywny, a wczoraj (8dpt) wyszla mi druga kreska. Blada, ale widoczna....
Jutro 10dpt i ide na bete, choc korci mnie zeby juz dzis isc .... Boze jak chcialabym, żeby to byla ciaza....
wynik 40 to dobry wynik) tez ciche gratki i zweryfikuj bete za dwa dni czy dobrze przyrasta) ciesz sie powoli a nie smucJestem załamana, znowu klapa. A taką już miałam nadzieje, tym bardziej, że w niedzielę i poniedziałek test wyszedł pozytywny. Dziś 10 dpt odebrałam wyniki i beta tylko 40. Ryczeć mi się chce, już nie mam siły. A taką z mężem mieliśmy wiarę, że może tym razem się uda…..