reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zgadzam sie z tym w zupełności a mój pies na to sie uśmiechnął także musi być to prawda [emoji3]
1507710356-aaaaaa.jpeg
Nie jestem pewna czy yo byl uśmiech. Mamy pies sie tak "usmiecha" jak widzi jednego z moich kotów. Kot odwzajemnia ten usmiech przy okazji wystawiajac lape zeby "przybic piatke" ;p na szcescie ma.to miejsce tylko jak sie zagalopuja i przez omylke za blisko siebie sie znajda ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A są czasami sytuacje,że zarodki zapładniają się później, w sensie dopiero po pierwszej dobie ( tak miałam w pierwszej procedurze) czy myślicie,że są one wtedy tak samo "silne" jak gdyby zapłodniły się od razu?
Bo coś mi się wydaje,że one od startu mogą być troszkę słabsze... czy nie jest tak?
wg mnie możesz mieć rację - embriolodzy do transferu też wybierają te najszybsze i najsilniejsze, bo one najlepiej rokują, więc te późniejsze mogą być słabsze, co nie oznacza, że na pewno nie będzie z nich ciąży

reklama
Dziewczyny plamienie chyba jest juz okresem. Niby krew jeszcze mocno nie leci ale sa juz male skrzepy i boli brzuch. Czy moge to juz uznac za pierwszy dzien okresu? Zawsze mam z tym problem. Sorki za opis i glupie pytanie :p

Do góry