reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Joko, Dżoasia przygniotły mnie zaległości w czytaniu, więc siedzę cicho i nadrabiam :)
Wyniki już są ale najpierw musi je zrecenzować dr i może do końca tygodnia je dostanę.
A mi się jeszcze przyplatało zapalenie pęcherza i białkomocz :wściekła/y: i nie wiem co z moją stymulacją którą powinnam zacząć lada dzień.

reklama
Joko, Dżoasia przygniotły mnie zaległości w czytaniu, więc siedzę cicho i nadrabiam :)
Wyniki już są ale najpierw musi je zrecenzować dr i może do końca tygodnia je dostanę.
A mi się jeszcze przyplatało zapalenie pęcherza i białkomocz :wściekła/y: i nie wiem co z moją stymulacją którą powinnam zacząć lada dzień.
ojej to jeszcze musisz czekać, kurde tyle to trwa...
na pęcherz to może te specyfiki co dziewczyny tu biora? furagina? żurawit? myślę, że to nie będzie jakaś przeszkoda do rozpoczęcia stymulacji :)

Dzięki @dzosia Ty to wiesz wszystko. Zastanawia mnie jeszcze ta wizyta tak późno? Dopiero po 13 dniach od przyjmowania estrogenów?
A jak Ci rosło endo? Może lekarz chce Ci oszczędzic wizyt? Ja przed crio miałam tylko jedną i to w 9dc a transfer 19dc czyli aż 10 dni później.
Ja dużo wiem, bo to cenne info, także dla mnie :D Oczywiście wczoraj z tymi teczkami zartowałam, ale takie nietypowe przypadki zapadają mi w pamięć :)

A jak Ci rosło endo? Może lekarz chce Ci oszczędzic wizyt? Ja przed crio miałam tylko jedną i to w 9dc a transfer 19dc czyli aż 10 dni później.
Ja dużo wiem, bo to cenne info, także dla mnie :D Oczywiście wczoraj z tymi teczkami zartowałam, ale takie nietypowe przypadki zapadają mi w pamięć :)
No wlasnie wcześniej mi endo szybko rosło na estrofemie. Miałam ok 10 mm w 9dc i potem tydzień i był transfer. Boję się, że będzie za grube :(

reklama
Mam pytanie do dziewczyn z okolic Bieska. Znacie kogoś kto podpina intralipid lub założy wenflon żeby samemu podać sobie w domu lek?? Mam receptę na lek ale mm problem z podaniem. W diagnostyce mieli mieć usługę zakładania wenflonu ale nie mają jej niestety;(

A dali Ci w gyn receptę? Bo ja kiedyś pytałam i mówili że nie ma takiej możliwości.
Mój właśnie robił w 2015 i nie podano wyniku z uwagi na niski odsetek i że wyniki mogłyby być zafałszowane. I właśnie jest coś takiego jak IVF-PICSI i muszę o tym z gin pogadać bo to jest w tej samej cenie co IMSI a ja jestem w programie 2+1 w Gyncentrum i tam mam zapłacone do 3 procedur metodą IMSI i może zrobiliby tą IVF-PICSI

Co to jest to IVF-PICS?

Do góry