anetka303
Fanka BB :)
Dziewczyny moja beta 166,500. Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa no to spoko bierzNie mam żadnych mutacji tylko Pasnik pytal jaki kwas foliowy biore wiec mowie ze fenibion natal 1 a ten ze oprocz tegi moge sobie jeszcze brac metylowy 5 mg
oby to trwało jak najdłużej, ja też chcę taki wynik!!
Czas leci szybko, mało snu ale jak patrze na te buziaki to stwierdzam że wytrzymam wszystko. Dzieci zdrowe, z dnia na dzień zyskują siły i to widać gołym okiem a my z mężem szukamy na aliexpress nowych kregoslupow - hehe tam podobno wszystko można znaleźć [emoji6]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
No to właśnie tak samo jak ja :-)) Tzn ja też przed transferemI jak tez [emoji3] a jeszcze nawet transferu nie miałam [emoji30]
No to właśnie tak samo jak ja :-)) Tzn ja też przed transferem
A Ty nadal czekasz na @??
Gratulacje !
Moja niestety 0.27 . MYŚLICIE, ŻE SIĘ BUJNIE? to dopiero 7 dpt 3 dniowego zarodka. Czy któraś Tak miała?