reklama
hope322
Fanka BB :)
Nie mam co ukrywac emocji. Poza tym jak ciagle sa zle wyniki to naturalne, ze cierpisz z powodu choroby ukochanego. Podziwiam Was, toczycie dwie walki jednoczesnie. Musi sie Wam udac, ja nie widze innej opcjitez mamy taka nadzieje..ja dzos z nerwow po moim uszczypniecou pobeczalam.soe u lekarza meza miny mieli ..ale co zrobic skoro ciagłe złe nowiny ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dostinex ja dostałam na hiperke ile dni masz go brać!?I dostalam jeszcze jakies nowe leki, tzn Fraxiparine i Dostinex ktos to bral? I w czym ma mi to pomóc??
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Evelin83
to niech je pizze, jak na to ma ochote, u mnie posilki byly gotowane pod tate , to na ci mial ochote. a mozesz sama upiec , przemycic jakiegos kurczaka pod ogorka czy z czym tam lubi jesc. musi sie zmuszac do jedzenia zeby mial sile walczyc, a i dzidziusia musi miec sile nosic jak juz sie pojawi .no mamy 12 kartonow nutridrinkow pije 3 dziennie ..a marudzi jak nie wiem co... najgorsze ze nie umie miesa czuc odrazu na wymioty go bierze.. jadł by tylko pizze..ahh
asinka89
no to podaj mi twoje przepisy sprubuje czegos innego moze po prostu moje mu sie przejadła..To karm ga pizza, byle jadl, tak lekarz mówił u mojego taty. Mozesz sama zrobic jak chceesz zdrowsza. Daj jakes warzywa.
Mama tacie kisiele z owoceow robila - mega proste sa, jak chcesz powiem ci jak.
Lekkie zupki gotowala np jarzynowki na masle. Ale tata nie mial zoladka.
A miesowstret jest niestety bardzo czasty przy raku... trzeba jakos to mieso przemycic nawet na pizzy. A jakies spagetti moze? Albo potrawka z kurczaka z marchewka?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Tak mi przykro biedna psinka. Sasiadowi urwalabym jaja przy samej dupieMoj pies zdechł.Nie wytrzymal do dnia uspienia a weterynarka chciala czekac do poniedzialu zeby jeszcze raz go zbadac.
gosia321
Trzymam kciuki za dobre informacje po wizyciejutro mam o 10.30...a o 8 ma maz wizyte cały tydzien obolały ciagle cos go bolało..nie moge mu w zaden sposob pomoc...ja dokładniej jestem ze wsi pod rybnikiem a czemu pytasz o nedze?
hope322
Progesteron podtrzymuje ciaze. Dobrze, ze masz wyzszy wynik. Ja w 9dpt mialam cos kolo 20. Nie wiem jakie sa normy niestety.[/QUOTE]Dziewczyny miałam zrobić progesteron w 8 dniu po transferze. Dodam że miałam zarodek 3 dniowy. Wiecie może o co chodzi z tym progesteronem przed beta. Przed transferem miałam 0.050 dziś 9.95 ? Nie wiem czy to dobrze czy źle.
reklama
walczaca o szczescie
A no właśnie tak mnie to zastanawialo. A jak sie zacznie brać te zastrzyki to trzeba juz cala ciaza jak sie uda,czy to też jest różnie??Tak, w brzuch.
Tez kiedyś lekarza spytalam gdzie sie kluc bo malo komfortowo sie czuje w brzuch, ale powiedzial ze igielki sa krotkie i musialabym bardzo mocno i gwaltownie sie wbic zeby dziecku krzywde zrobic.
Ja zawsze skore w palce sciskam i tam sie kluje, ale coraz ciezej idzie bo skora sie napina i nie jest juz taka elastyczna jak na poczatku.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: