reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powiedzcie mi czy to krwawienie implantacyjne powinno się zawsze pojawiać przy pozytywnym wyniku ? Martwi mnie to trochę bo co chwila któraś z was pisze że miała małe krwawienie i odpowiadacie jej że to dobrze bo zarodek się pewnie implantuje.
Ja mam dzisiaj 4dpt blastki więc już powinien się zaimplantować a nie mam ani jednej kropeczki krwi. Boję się że nic z tego :( tylko napiszcie szczerze bo wole ciężką prawde niż złudne nadzieje

Ja nie miałam a ciąża była.

reklama
Mój drugi transfer 2 blastki

Juz ostatnio miałam dość niski, ale dla mojego lekarza jest wystarczający, ostatnio tez tak sie zaczęło i nic mi nie dodał. Myślicie,ze mogę sama sobie zwiększyć progesteron? Teraz biorę 3x1 luteinę i duphaston

Niby mogę ale ostatni tez sie tak zaczęło i NIC mi nie zrobili...., a Ty musisz koniecznie iść na usg, ja tego totalnie nie kumam tyle czekać a jeśli nic tam nie ma to jaki jest sens faszerowania sie lekami przez 2 miesiące, to wszystko jest jakieś popier.....

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja bym zwiekszyla na 3x2 luteine. Taka tez dawke bralam bo lekarz powiedzial ze troche gorzej sie wchlania niz lutinus wiec lepiej wziasc po2

Mylalam o tym ale nie mam sily sie z nimi klocic. Badanie mam na rano, wiec jakos te 1,5 dnia wytrzymam. Gdyby nie test dopiero pojechalabym prawie za 3 tygodnie. Zyc mi sie normalnie odechciewa :(
Jeszcze nos do góry. Poczekaj do tej wizyty. Jeśli coś będzie nie tak to wtedy będziemy się martwić.[emoji9]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, jakoś tak ok 5 dnia już dokładnie nie pamiętam, nie trwało to długo ale przez chwilę taki ostry ból,że nawet wstać z łózka nie bardzo mogłam... ale nie wiem czy ma to coś wspólnego z niepowodzeniem :-(

Ja tak miałam przy trzech transferach. Nawet atosiban ani nospa nie pomagały. Przy czwarty dostałam silne leki przeciwskurczowe i się udało. Niestety nic z tego nie wyszło i tak się zastanawiam, czy te skurcze to nie była prawidłowa reakcja organizmu żeby pozbyć się nieprawidlowego zarodka.

Ostatnia edycja:
Iskra a przyslali ci juz wyniki z tego labo??
Ja tak miałam przy trzech transferach. Nawet arosiban ani nospa nie pomagały. Przy czwarty dostałam silne leki przeciwskurczowe i się udało. Niestety nic z tego nie wyszło i tak się zastanawiam, czy te skurcze to nie była prawidłowa reakcja organizmu żeby pozbyć się nieprawidlowego zarodka.

Wiem ze sa tu gorsze problemy ale musze sie wygadac
Zawsze w Polsce w rodzinnym domu rodzice mieli problem z sasiadem zza płotu truł koty i robil na zlosc.Jakis czas temu zdechł mu pies mial jakoegos guza czy cos
Dzisiaj sie dowiedzialam ze moj kochany husky ktory byl z nami 9lat prawdopodobnie zostal otruty i pani doktor mowi ze raczej z tego nie wyjdzie proponuje eutanazje
Tata jest 90%pewien ze to sasiad ale nic mu nie mozna udowodnic.
Jestem zrozpaczona ten pies wywrocil w naszej rodzinie wszystko do gory nogami Moj Pies.Byl czlonkiem naszej rodziny
A tata dobrze mowil ze tylko czekac az naszemu psu sie cos stanie..dlugo nie trzeba bylo.
Nie moge przestac płakać
przykro mi bardzo, takiego dziada to bym golymi rekami udusila, co za menda. moze jeszcze wylize sie z tego, a wiadomo czym zatruty?

Dziewczyny powiedzcie mi czy to krwawienie implantacyjne powinno się zawsze pojawiać przy pozytywnym wyniku ? Martwi mnie to trochę bo co chwila któraś z was pisze że miała małe krwawienie i odpowiadacie jej że to dobrze bo zarodek się pewnie implantuje.
Ja mam dzisiaj 4dpt blastki więc już powinien się zaimplantować a nie mam ani jednej kropeczki krwi. Boję się że nic z tego :( tylko napiszcie szczerze bo wole ciężką prawde niż złudne nadzieje
Ja nie miałam żadnego plamienia przy implantacji, a jestem w ciąży

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry