reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pixi zrób poziom progesteronu. Jak.są plamienia może być za niski
a to nie jest tak ze zywo czerwonej krwi trzeba sie bac , a jak brazowe tzn ze jakis krwiaczek czy cos sie oczyszcz. nie placz jeszcze, z tego co pamietam to wiele dziewczyn z forum miala brazowe plamienia a mimo to ciazy nie zaszkodzilo. glowa do gory

reklama
@Oczekiwanie2017 i co z tymi plastrami?
Pisałaś do swojej dr?

Tak, pisałam. Jeśli teraz sie nie uda to następnym razem dołożymy. Z ciekawości obdzwonilam moje apteki i w żadnej ich nie dostanę (tylko na zamówienie do odbioru w poniedziałek). Mam zwiększone leki i czekam cierpliwie. A Ty zazwyczaj masz dobre endometrium czy też z Nim problem?

Mój drugi transfer 2 blastki

Juz ostatnio miałam dość niski, ale dla mojego lekarza jest wystarczający, ostatnio tez tak sie zaczęło i nic mi nie dodał. Myślicie,ze mogę sama sobie zwiększyć progesteron? Teraz biorę 3x1 luteinę i duphaston

Niby mogę ale ostatni tez sie tak zaczęło i NIC mi nie zrobili...., a Ty musisz koniecznie iść na usg, ja tego totalnie nie kumam tyle czekać a jeśli nic tam nie ma to jaki jest sens faszerowania sie lekami przez 2 miesiące, to wszystko jest jakieś popier.....

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
a luteiny czasem nie bierzesz aplikatorem? wiem ze nawet jak delikatnie to robisz to tam wszystko jest tak rozpulchnione ze niewiele trzeba.

Dziewczyny powiedzcie mi czy to krwawienie implantacyjne powinno się zawsze pojawiać przy pozytywnym wyniku ? Martwi mnie to trochę bo co chwila któraś z was pisze że miała małe krwawienie i odpowiadacie jej że to dobrze bo zarodek się pewnie implantuje.
Ja mam dzisiaj 4dpt blastki więc już powinien się zaimplantować a nie mam ani jednej kropeczki krwi. Boję się że nic z tego :( tylko napiszcie szczerze bo wole ciężką prawde niż złudne nadzieje
Nie kazda ma spokojnie.Chociaz pewnie sama sie bede nad tym.jutro zastanawiac

reklama
Do góry