dżoasia
Fanka BB :)
Trzeba bylo nie brudzic to bys nie musiala sprzatac milego dnia!Ja dziewczeta zmykam z wyra i biore sie za sprzatanie. Milego dnia potworki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba bylo nie brudzic to bys nie musiala sprzatac milego dnia!Ja dziewczeta zmykam z wyra i biore sie za sprzatanie. Milego dnia potworki
Ja nie brudze tylko moj maz i piesTrzeba bylo nie brudzic to bys nie musiala sprzatac milego dnia!
Próbuj jechać do kliniki i wyprosić usg. U mnie w sobotę normalnie jest otwarta. Tylko jakoś rano chyba. Nie czekaj a jak się nie uda to na ostry dyżur i nalegaj!Dziewczyny, zrobilam test i tez jest negatywny Mialam jechac kupic z innej firmy ale chyba pojade do kliniki, moze wyprosze tam skan lub bete. Tylko nie wiem czy w ogole dzisiaj czynne. Nienwytrzymam tak bezczynnie siedziec. Czy to mozliwe, ze stracilam malenstwo i nawet tego nie poczulam?? W poniedzialek ma sie niby zaczac 6tc. Normalnie zalamalam sie
Dziewczyny niem wiem co mi odbilo, kupilam sobie test i zrobilam chwile temu. Wyszedl negatywny Jakis blady cien cienia drugiej kreski ale to trzeba pod swiatlo dobrze sie przyjrzec. Normalnie zalamalam sie. Jeszcze tak daleko do tego usg i chcialam sprawdzic tym testem czy wszystko ok a tu takie cos Jeszcze pocieszam sie faktem, ze moze z porannego moczu wyjdzie. Zostal mi jeszcze jeden test to rano sprawdze jeszcze raz.
Hej . Jestem tu nowa. Czy któraś miała może in vitro we Wrocławiu u dr. Gizlera
W sumie okej. Zobaczymy we wtorekAle ty miałaś któryś dzień wcześniej transfer niż ja Jak samopoczucie ?
Probowalam dzwonic to mowia, ze zamkniete. Telefon do pielegniarek jest od 10.30 do 11.00. Szal cale pol godziny. Podjechalam po inny test i zrobie. Zobacze co mi pielegniarka powie, zapytam czy moge przyjechac a jak nie to bede probowala do szpitalaPróbuj jechać do kliniki i wyprosić usg. U mnie w sobotę normalnie jest otwarta. Tylko jakoś rano chyba. Nie czekaj a jak się nie uda to na ostry dyżur i nalegaj!
Hope ja od wczoraj kawa z mlekiem przy podcieraniu , leze i rycze [emoji22]
Hej. Który twój transfer. I ile miałaś podanych zarodków
Ja u dr L. Jestem, trzymam kciuki
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Jak się nie uda to jedź do szpitala. Tylko powiedz, że masz bóle i nie odpuszczaj. U mnie nawet jak się krwawienie zaczęło to w szpitalu mnie nie zbadali. Kazali łykać Panodil na ból i zgłosić się w poradni ginekologicznej. Dlatego bądź nieugięta, zrób nawet scenę byle Cię tylko zbadali. Mam jednak nadzieję, że kupiłaś jakieś felerne testy.Probowalam dzwonic to mowia, ze zamkniete. Telefon do pielegniarek jest od 10.30 do 11.00. Szal cale pol godziny. Podjechalam po inny test i zrobie. Zobacze co mi pielegniarka powie, zapytam czy moge przyjechac a jak nie to bede probowala do szpitala
Hope ja od wczoraj kawa z mlekiem przy podcieraniu , leze i rycze [emoji22]
Kochana nie panikuj i zadzwon do kliniki. Moze masz za niski progesteron
Ja u dr L. Jestem, trzymam kciuki
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"