reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, zrobilam test i tez jest negatywny :( Mialam jechac kupic z innej firmy ale chyba pojade do kliniki, moze wyprosze tam skan lub bete. Tylko nie wiem czy w ogole dzisiaj czynne. Nienwytrzymam tak bezczynnie siedziec. Czy to mozliwe, ze stracilam malenstwo i nawet tego nie poczulam?? W poniedzialek ma sie niby zaczac 6tc. Normalnie zalamalam sie :(
Próbuj jechać do kliniki i wyprosić usg. U mnie w sobotę normalnie jest otwarta. Tylko jakoś rano chyba. Nie czekaj a jak się nie uda to na ostry dyżur i nalegaj!

Dziewczyny niem wiem co mi odbilo, kupilam sobie test i zrobilam chwile temu. Wyszedl negatywny :( Jakis blady cien cienia drugiej kreski ale to trzeba pod swiatlo dobrze sie przyjrzec. Normalnie zalamalam sie. Jeszcze tak daleko do tego usg i chcialam sprawdzic tym testem czy wszystko ok a tu takie cos :( Jeszcze pocieszam sie faktem, ze moze z porannego moczu wyjdzie. Zostal mi jeszcze jeden test to rano sprawdze jeszcze raz.

Hope ja od wczoraj kawa z mlekiem przy podcieraniu , leze i rycze [emoji22]

Hej . Jestem tu nowa. Czy któraś miała może in vitro we Wrocławiu u dr. Gizlera

Ja u dr L. Jestem, trzymam kciuki

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Próbuj jechać do kliniki i wyprosić usg. U mnie w sobotę normalnie jest otwarta. Tylko jakoś rano chyba. Nie czekaj a jak się nie uda to na ostry dyżur i nalegaj!
Probowalam dzwonic to mowia, ze zamkniete. Telefon do pielegniarek jest od 10.30 do 11.00. Szal cale pol godziny. Podjechalam po inny test i zrobie. Zobacze co mi pielegniarka powie, zapytam czy moge przyjechac a jak nie to bede probowala do szpitala

Probowalam dzwonic to mowia, ze zamkniete. Telefon do pielegniarek jest od 10.30 do 11.00. Szal cale pol godziny. Podjechalam po inny test i zrobie. Zobacze co mi pielegniarka powie, zapytam czy moge przyjechac a jak nie to bede probowala do szpitala
Jak się nie uda to jedź do szpitala. Tylko powiedz, że masz bóle i nie odpuszczaj. U mnie nawet jak się krwawienie zaczęło to w szpitalu mnie nie zbadali. Kazali łykać Panodil na ból i zgłosić się w poradni ginekologicznej. Dlatego bądź nieugięta, zrób nawet scenę byle Cię tylko zbadali. Mam jednak nadzieję, że kupiłaś jakieś felerne testy.

reklama
Do góry