reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, zrobilam test i tez jest negatywny :( Mialam jechac kupic z innej firmy ale chyba pojade do kliniki, moze wyprosze tam skan lub bete. Tylko nie wiem czy w ogole dzisiaj czynne. Nienwytrzymam tak bezczynnie siedziec. Czy to mozliwe, ze stracilam malenstwo i nawet tego nie poczulam?? W poniedzialek ma sie niby zaczac 6tc. Normalnie zalamalam sie :(

reklama
Dziewczyny, zrobilam test i tez jest negatywny :( Mialam jechac kupic z innej firmy ale chyba pojade do kliniki, moze wyprosze tam skan lub bete. Tylko nie wiem czy w ogole dzisiaj czynne. Nienwytrzymam tak bezczynnie siedziec. Czy to mozliwe, ze stracilam malenstwo i nawet tego nie poczulam?? W poniedzialek ma sie niby zaczac 6tc. Normalnie zalamalam sie :(
Mogla to byc ciaza biochemiczna... tak, mozliwe jest, ze nic nie poczulas i beta spadla bez krwawienia. Ale byc moze test byl jakis wadliwy, mysle ze w takiej sytuacji powinni ci bez problemu zrobic badania...

Mogla to byc ciaza biochemiczna... tak, mozliwe jest, ze nic nie poczulas i beta spadla bez krwawienia. Ale byc moze test byl jakis wadliwy, mysle ze w takiej sytuacji powinni ci bez problemu zrobic badania...
Jeden test moze i wadliwy ale dwa? Fakt, ze z tego samwgo opakowania. Moze byc ciaza biochemiczna pomimo, ze beta byla 188? Normalnie uspokoic sie nie moge. Az zapalilam.. :(

Jeden test moze i wadliwy ale dwa? Fakt, ze z tego samwgo opakowania. Moze byc ciaza biochemiczna pomimo, ze beta byla 188? Normalnie uspokoic sie nie moge. Az zapalilam.. :(
Nie wiem co o tym myslec... moze zrob sobie jakas ciepla herbate i sprobuj jeszcze zasnac, czas szybciej zleci i potem moze sie czegos dowiesz w klinice. Na razie nie masz juz na nic wplywu:(

Ja mialam AH assisted hatching to chyba o tym mówisz?
Nic u mnie to nie zmienilo niestety ale antybiotyku też nie miałam...
ja rowniez miałam nacinana otoczke zarodka ..ale antybiotyku nie brałam tylko fanite dopochwowo aspiryne 100 ,progynova 21 i to tyle ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez huj... antyk
Troche ich w zyciu przerobilam microgynon tragedia jesli chodzi o skutki uboczne u mnie po miesiacu musialam zmienic. Ale takiego dziadostwa jak marvelon to nie widzialam. Nie dosc ze cale 21 dni bol glowy taki ze tylko zasniecie pomagalo jajniki bolaly i wkurw na maksa. A po nieudanej probie jak sie wszystko w organizmie skumulowalo to bole migrenowe takie ze myslalam ze mi mozg oczami wyjdzie :)
ja tez brałam microgynon przez miesiac to było straszne głowa mnie bolała ze nie mogłam wytrzymac z bolu nic nie pomagało.. wiec je odstawiłam..

Ja sie dziś wkur... ostatnii w posiewie z pochwy wyszedl mi paciorkowiec i bardzo dużo pałeczek kwasu mlekowego. Dostałam na to 3 leki w tym jeden zel dowcipny. Dziś odebrałam wynik i kur...zas bakterie. Teraz ecoli i enteroccocus feacilius i zadnych paleczek kwasu mlekowego a kur....caly czas lykam provag. Antybiotyki nawet dobre bakterie mi zwalczyly i pewno przez to nowe dziadostwo. Już wyslalam wymaz do kliniki zeby mi recepte przepisali ale jestem w szoku bo właśnie jak kiedys walczylam 8 m-cy z bakterismi to myslalsm ze dobry wynik zawdzieczalam provagowi ktorego bralam przy ostatniej kuracji. Teraz bede lykac ze 2 dziennie, zamówiłam tabletki zuravit i tak sie zastanawiam czy nie próbować leczyć tego bez antybiotyku wlasnie probiotykiem, żurawiną. Nie wiem już koźwa. A podmywam sie w dobryn kierunku, za kazdym razem mam nowy recznik. Jestem.wsciekla
moj gin powiedział mi ze trzeba zakwaszac organizm i miejsca intymne..i ze myc sie w okolicach intymnych zelem dla dzieci bo takie najlepsze..ja swego czasu tez miałam.rozne dziadostwa piłam wode z ogorkow kiszonych i globulinki dopochwowo..z tym ze miałam tylko bakterie ...a z tym paciorkowcem to nie wiem..

reklama
Dziewczyny pocieszcie mnie ze tez tak mialyscie Jestem dwa dni po transferze blastki cykl sztuczny w 27dc byl transfer(w srode)od wczoraj boli mnie brzych to byl 28dc czyli termin spodziewanej@.A dzisiaj to juz wogole mnie boli dosyc mocno biore leki rozkurczowe ale nie pomagaja

Jesteś tak postawiona lekami, że @ nie powinnaś dostać nawet gdyby (w co nie wierzę) się nie udało. Bóle okresowe to u części dziewczyn były i dobrze się to skończyło (ciążą) więc spokojnie. Bierz leki, odpoczywaj i nie stresuj Maluszka.

Do góry