reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A miałaś jakieś objawy jak kreska znikała? Lekarze potrafili powiedzieć dlaczego tak się stało?
Niestety. Ja tez jestem w UK wiec ciezko sprawdzic. Lekarz w Pl powiedzial ze to normalne przy biochemicznej i ze gdybym zrobiła test w zalecanym 12 dpt to bym nawet nie wiedziala, ze wczesniej byl pozytywny...
Czulam sie caly czas tak samo. Cos sie tam dzialo ale jak to zawsze po transferze i jak czlowiek sie nadmiernie wsluchuje w swoje cialo. A to cos mnie tam bolalo a to jakies klucia itp...
Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie inaczej i wszystko skonczy sie dobrze. Ja zobaczylam tylko jeden tak serio pozytywny test a potem juz tylko cienie drugiej kreski wiec u Ciebie to wyglada bardziej obiecująco. Trzymam kciuki

reklama
Mi się wydaje, że to jeszcze nie czas na panikę. Moim zdaniem każdy test inaczej wychodzi. Nawet jeśli jest z tego samego opakowania. Wystarczy wlać więcej lub mniej moczu. Przynajmniej ja tak miałam. A testów w swoim życiu zrobiłam chyba że 100 Na tym etapie lekarze nawet nie będą chcieli rozmawiać. Na USG też nic ciekawego nie zobaczą. Będą kazali cierpliwie brać leki i czekac.
Owszem, ale czekanie do 12 tc ciąży pozamacicznej i to dwukrotnie to trochę... słabe ze strony lekarzy. tego można było uniknąć. Jest jeszcze czas żeby zobaczyć co dalej w tym przypdku, ale jeśli nadal będą wątpliwości to nie warto czekać. Tym bardziej, że ewka wie, że na miejscu jej nie pomogą.

To ja chyba będę pierwszą poważną klientką, bo mój wczoraj powiedział, że jak punkcja wypadnie w piątek lub sobotę to on nie da rady bo ma imprezę służbową:errr:
A wracać 100 km taxi mi się nie uśmiecha.
Więc dziewczęta drogie wypożyczamy towarzystwo, transport i jak ten głupek czegoś nie wymyśli to jeszcze nasienie by się przydało:-p:laugh2:
No nie,za impreze służbową to bym go chyba zatłukła :p

Możecie mnie za wczorajszego doła i negatywne myślenie kopnąć wszystkie w du**!

Mamy zamrożona jedną wczesną blastocyste bb! 10 % fragmentacji i widoczny trofoblas

Śmieje się przez zły! Życie nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Mam wrażenie że to tylko sen.....

Endo błagam rośnij!

Chyba wszystkie przezywalysmy wczoraj Twoja stratę a dziś się cieszymy. Wspaniale, Maluszek walczy :)

Jak moje Kropki pójdą w ślad Twoich to bedziemy podobnie transferowac :-) oby daly rade do 5 doby!
Może nie tak do końca idą w ślady moich.
U Was ma być wszystkie 6 w piątej dobie i mają nie straszyć mamy!
Jak nam się uda to pewnie maluch nie raz nam będzie znikał z oczu... Ojj ma juz mały charakterek! Cały Tatuś nic tylko mnie denerwuje :D

reklama
Jezu ja z tego całego stresu poszłam spać i dopiero się przebudziłam. Czuję się jak flaki w oleju... Bleeee.... Glowa boli, zgaga i ciągły wkurw na te moje jajniki
słuchaj zazwyczaj pierwsze usg jest po 5 dniach stymulacji. Ja zawsze tak miałam. Skoro juz drugiego dnia stymulacji masz juz tyle jajek to tylko się cieszyć, a nie się smutasujesz..

Do góry