dżoasia
Fanka BB :)
Ja mysle ze jest to jak? W poniedzialek labo?Szkoda że nie mam w domu sprzętu którym mogłabym podglądać czy mój kropek jest jeszcze ze mną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mysle ze jest to jak? W poniedzialek labo?Szkoda że nie mam w domu sprzętu którym mogłabym podglądać czy mój kropek jest jeszcze ze mną
mam noromalnie okres moje amh jeszcze 10 mcy temu wynosiło 0,7 czy 0,9 i tak nagle spadło nie wiedzieć czemu. Pewnie przez 3 stymulacje pod rząd.Wiec dziewczyny nie róbcie mojego będu tylko co jakis czas sprawdzajcie sobie amh.To juz niedługo w następną środę masz tą histetoskopie zobacz ja swój pierwszy raz zaczęłam w lipcu a juz jest październik też musiałam trochę poczekać ale ja zrobię wszystko dla swojego szkraba aby byl będę musiała jeszcze czekać to poczekam tyle lat dostaje jakieś ciosy od losu i juz przywyklam ze za dobrze by bylo jak by sie za pierwszy razem udało a myślę iść w poniedziałek zrobić posiew i jeszcze raz AMH czy nie spadło i jak tam sie trzyma moja rezerwa kochana a Ty przy takiej niskiej rezerwie masz jeszcze normalnie okres bo zawsze mnie to zastawialo bo to nie jest jesZcze te stadium menopauzy przepraszam ze pytam jeśli urazilam to nie odpowiadaj
o to se go sprawdze. Podrzuciłabyś jeszcze raz jak to nie problem?Anecia ja mysle ze tobie by podpasowal ten trening autogenny schulza ktory przedwczoraj wrzucalam hahaha
Może jest to niezły pomysł :-))haha chociaz ja znalazłam mega łatwe i krótkie ćwieczenia i już raz ćwiczyłam. Masz link moze się skusisz lub inne dziołszki :
we wtorek mój mąż itak mi zabraniał i chciał żeby sprawdzic to dopiero w 10dpt ale poszliśmy na kompromis że we wtorek w 7dpt On wie jak ja bardzo przeżywam wszystko i boi się że będzie za wcześnie i wyjdzie negatywna beta i sie załamie...Ja mysle ze jest to jak? W poniedzialek labo?
Jak mi się tak ręce trzęsły,że mogłabym nie trafić w brzuch. A po drugie to wtedy czułam,że on też jest w tym razem ze mną tak na 100%, wiesz faceci często są odsunięci w tych wszystkich procedurach,a ja chciałam aby on był ze mną i tak zostało. Teraz to nawet on sam mówi,że chce mi je robić :-)A nie chcialabys sama sie kluc zeby mu oszczedzic stersu? moj nie mogl patrzec jak to robilam i w tygodniu czekalam az wyjdzie do pracy zeby sobie zrobic, wiec tylko w weekend widzial...
A miałaś podawaną blastkę,tak? ;-)we wtorek mój mąż itak mi zabraniał i chciał żeby sprawdzic to dopiero w 10dpt ale poszliśmy na kompromis że we wtorek w 7dpt On wie jak ja bardzo przeżywam wszystko i boi się że będzie za wcześnie i wyjdzie negatywna beta i sie załamie...
takA miałaś podawaną blastkę,tak? ;-)
o to se go sprawdze. Podrzuciłabyś jeszcze raz jak to nie problem?
Moje było pod koniec czerwca 1.14 zobaczymy jakie jest teraz mam nadzieje ze nie spadło aż tak dramatyczniemam noromalnie okres moje amh jeszcze 10 mcy temu wynosiło 0,7 czy 0,9 i tak nagle spadło nie wiedzieć czemu. Pewnie przez 3 stymulacje pod rząd.Wiec dziewczyny nie róbcie mojego będu tylko co jakis czas sprawdzajcie sobie amh.