reklama
gosia321
Fanka BB :)
Trudno takie zasady gdzies zawsze ukryty kruczek my sie nie gniewamy tylko przykre ze ciagna i od was i od osob ktore chca was wspomoc. Ale nic na to nie poradzicieale to dziwne bo z naszego konta pobieraja ok. 7,5% od kwoty na cele serwisu itd. pisza w Opcji pomocy, że sa to jedyne opłaty a darczyncy sa ich pozbawieni a tu takie coś... smutno i wybaczcie,
Dami
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tamiza
Spoko też brałam GONAL z ranaNo zobaczymy co lekarz w piątek powie na usg w 1dc wszystko super wyglądało więc zobaczymy. Ostatnio też tak miałam że 1 dzień krwawienia 2 lekkiego plemienia a potem 2 porządnego krwawienia. Zrobię sobie dziś ciepły prysznic to zawsze motywuje organizm
Co do godziny podania przeczytałam całą ulotkę i znalazłam tylko coś takiego jak na zdjęciu. Tam nawet jako przykład jest 7:00 am tak więc poranna godzina więc chyba nie ma znaczenia kiedy się zrobi. Byle nie zmieniać godzin5 rano jest więc ok
Zobacz załącznik 824628
asinka89
ja rozumiem ze inni maja gorzej, czasem tez tym zdaniem pocieszam Aske bo taka jest prawda. To tez sprawia ze sie tym tak nie zalamalem widzac male dzieci w trakcie chemi czy majace genetyczne schorzenia. One dopiero zaczely zycie a juz musza walczyc[emoji20]Tak to jest niewyobrazalne skad to kurest... sie bierze ostatnie 5 lat przepracowalam na hematologi z pacjentami z bialaczka chloniakiem szpiczakiem czyli 2 pierwsze najgorsze nowotwory ktore sa wielka niewiadoma przy pierwszym to juz wogole albo znajdzie sie dawca albo nie albo przeszczep sie przyjmie albo nie i do tego pacjent na miesiac lub 2 zamkniety w izolatce i po chemi wychodzi na 2 tygodnie do domu i wraca znowu do izolatki gdzie nikt z rodziny nie moze go nawet odwiedzic. Dla takiego pacjenta kiedy po 2 miesiacach mogl wyjsc choc na chwile na korytarz rozmowa z kimkolwiek jest wybawieniem.
I tu szok jak zglasza sie 18 latka ktora w jeden dzien dowiaduje sie ze ma bialaczke i ze prawdopodobnie na 100% nigdy po chemi nie bedzie mama to dopiero jest cios. Dlatego widzac te wszystkie pacjentki zmienilo sie moje podejscie do oddania komorek czy zarodkow zawsze chcialam oddac nadprogramowe jesli sie uda miec 2 dzieci. Ale co zrobic jak tych nadprogramowych brak i ciazy tez brak
I popieram twoja wypowiedz w 100% nasza walka o upragniona ciaze to pikus w porownaniu z twoja walka. Ale tak jak my tu w kupie dalej walczymy tak ty musisz walczyc i wszystkue trzymamy za ciebie kciuki
To nie tak,[emoji6] ja podziwiam Was w waszej walce bo dla niektorych z Was jest to ciezsza walka niz moja..ja czuje bol fizyczny a kobiety ktore chcialyby byc mama cierpia fizycznie (zabiegi, badania itd) ale i psychicznie gdy wystapia komplikacje lub malenstwo odejdzie. [emoji72] Ja jako facet moge tylko domyslac sie co wtedy czujecie bo ja tego nie doswiadcze w 100% chociaz tez mi bylo przykro gdy sie nam nie udalo. Jestem czasem zmeczony z powodu chemii itd. ale mimo to mecze Aske zeby mi powiedziala co na forum[emoji6]
dżoasia
też miałam taką nadziejęJezu dziewczyny jak wy produkujecie. Niestety nie dam was rady przeczytać i być na bieżąco. @dżoasia przykro mi że dalej jesteś w zawieszeniu ;( myślałam że już dziś będziesz wszystko wiedzieć a tu zaś dupa![]()
tamiza
Słuchajcie jest jeszcze coś takiegoja rozumiem ze inni maja gorzej, czasem tez tym zdaniem pocieszam Aske bo taka jest prawda. To tez sprawia ze sie tym tak nie zalamalem widzac male dzieci w trakcie chemi czy majace genetyczne schorzenia. One dopiero zaczely zycie a juz musza walczyc[emoji20]
To nie tak,[emoji6] ja podziwiam Was w waszej walce bo dla niektorych z Was jest to ciezsza walka niz moja..ja czuje bol fizyczny a kobiety ktore chcialyby byc mama cierpia fizycznie (zabiegi, badania itd) ale i psychicznie gdy wystapia komplikacje lub malenstwo odejdzie. [emoji72] Ja jako facet moge tylko domyslac sie co wtedy czujecie bo ja tego nie doswiadcze w 100% chociaz tez mi bylo przykro gdy sie nam nie udalo. Jestem czasem zmeczony z powodu chemii itd. ale mimo to mecze Aske zeby mi powiedziala co na forum[emoji6]
Link do: Charytatywni Allegro - licytuj lub sprzedawaj i w ten sposób wspieraj wybrane przez Ciebie fundacje!
Doczytajcie w wolnej chwili czy można utworzyć taka aukcje dla osoby nie będącej pod opieką konkretnej fundacji.
A może i tam się uda!!
Trzymam mocno kciuki
gosia321
A ja nie pisalam tego zeby pokazac jak kto ma gorzej. Tylko po to zebys wiedzial ze w 100% wiem co przezywasz w swojej walce o zycie.ja rozumiem ze inni maja gorzej, czasem tez tym zdaniem pocieszam Aske bo taka jest prawda. To tez sprawia ze sie tym tak nie zalamalem widzac male dzieci w trakcie chemi czy majace genetyczne schorzenia. One dopiero zaczely zycie a juz musza walczyc[emoji20]
My kobiety tez mamy ciezko wiekszy jest chyba ten bol psychiczny ale chec posiadania dziecka szybko ten bol zwycieza choc on nie znika do konca
Trzeba wierzyc ze kazda z nas tu w koncu bedzie mama niektore z nas poprostu dluzej musza na to czekac i przezwyciezac w miedzyczasie wszystkie nielatwe przeciwnosci losu
asinka89
dziekujemy bardzoKochana i ja też skromnie bo skromnie ale was wsparłam. więcej będzie po wypłacie. Ale jeśli masz konto na fb to zrób też profil-zobaczysz że ludzie zaczną was wspierać
asinka89
spokojnie, dobrze rozumie twoja mysl. Chcialem Ci napisac, ze poprostu widze u innych rowniez problemy przy ktorych moje staja sie dla mnie mniejsze. Kiedys myslalem, ze jak to mowia faceci kobiety marudza.Teraz widze, ze Wy kochane macie ciezej niz my faceci[emoji4] i chyba nie chcialbym byc kobitka[emoji50]A ja nie pisalam tego zeby pokazac jak kto ma gorzej. Tylko po to zebys wiedzial ze w 100% wiem co przezywasz w swojej walce o zycie.
My kobiety tez mamy ciezko wiekszy jest chyba ten bol psychiczny ale chec posiadania dziecka szybko ten bol zwycieza choc on nie znika do konca
Trzeba wierzyc ze kazda z nas tu w koncu bedzie mama niektore z nas poprostu dluzej musza na to czekac i przezwyciezac w miedzyczasie wszystkie nielatwe przeciwnosci losu
Aska mi juz wspomina o osobnym koncie bo zazdrosna jest ze musi sie Wami dzielic[emoji87] [emoji57]
PS.
tez swojego czasu studiowalem pielegniarstwo[emoji6]
Dami
reklama
M@gda
Moderatorka
No... na razie wiem ze z drzwiamy wewnetrznymi sie nie wyrobimy, kuchnia bez frontow raczej bedzie, ale to zalezy od ostatecznej daty porodu. Kominek raczej bedzie juz stał, podlogi beda, ale nie wiem jak ostatecznie bedzie z meblami, a te by sie przydaly bo po porodzie nie dam rady jezdzic i wybierac.@M@gda zdążycie, zresztą nie wszystko musi być na tiptop
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: