reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mówili żeby się nie martwić bo te dwa całkiem nieźle rokuja i jak do jutra jeszcze się podziela to mrozimy już jutro.
A ten najsłabszy jak coś to dopiero w 6 dobie będą mrozic...
Powiedziała że i z gorszych były ciążę..
Ma dzwonić jutro ale chyba jeszcze dzisiaj przedzwonię do dr. i poproszę o radę...
Sama nie wiem może jak są trochę słabsze to wezmę za jednym razem dwa...
Sama już nie wiem co myśleć...

Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Decyzja o ilości zarodków jest naprawdę trudna, ale myślę że po konsultacji z doktorem może trochę łatwiej będzie ją podjąć.

Kurde po wizycie dalej wiem, ze nic nie wiem, juz mam tego dosc... tego obumarlego pecherzyka nie ma, mogl sie poronic albo wchlonac. A ten drugi ciut podrosl ale i tak za malo. Ostatnio mial 4mm, dzisiaj ma 7 i jest w nim jakis zarys zarodka 1,3mm ale nie ma nic poza tym, serduszka brak. Ale trzeba jeszcze obserwowac. Beta znowu w poniedzialek a wiz ewentualnie w przyszly piatek:(
hmm nie wiem co ci napisac..... ale trzymam kciuki zeby poszło po twojej mysli

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę dziewczyny martwi mnie jedna rzecz. We wtorek rano miałam świeżą znaczy taką prawdziwą okresową krew, popołudniu też krwią tylko mniej plamiłam a dziś to już prawie wcale i tak się teraz zastanawiam czy to okres czy nie, czy po prostu wolno się rozkręca czy przez to że tamten cykl był sztuczny...

Ja po lekach też miałam dziwne @. Aż któregos razu nawet pojechałam w 5dc do mojej dr żeby się upewnić czy to na pewno okres był. Dla organizmu to jednak jest obciążenie więc nie ma się co dziwić.

Będzie chłop ;) widziłam fujarkę ;) byłam u siebie w miescie u ginekologa jestem bardzo zadowolona ponad 1h spedziłam w gabinecie wszytskiego sie dowiedziłam konkretnie mi zrobił badania i raczej pojade jeszcze z 2 razy do swojej gin tam do kliniki i zmieniam na innego ginekologa.Pojechałam bo prawdopodobnie znowu mam infekcje i teraz dr, nie wie czy to od tego priobiotyku co przyjmuje czy infekcja ale cos tam w srodku jest białego wymaz za 2 dni wyniki i sie dowiemy. Wiec dzis tez wizyta nie zaplanowana i dzis sie dowiedziałam co bedzie poczeklał dr spokojnie popukał lekko w brzuch zeby dzidza dupka wyszla bo dupki nie bylo widac i wyszlo i pieknie rozrlaczyl nózki ;)
Super. Gratuluję. U mnie też prawdopodobnie będzie chłopak

reklama
Do góry