reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
a pamiętasz czy ta ania sama poroniła czy musiała mieć zabieg? bo skoro to się tyle czas ciągnie to przynajmniej bym chciała, zeby jakos samo to zeszło
kurczę wiem ze byla w szpitalu ale czy miala zabieg ... @Pixie_Dixie pamietasz to? na pocieszenie powiem Ci ze po tej historii zaszla w ciążę i chyba juz urodzila :)

Bo ja mam wynik watpliwy... tzn ze bylam szczepiona ale na ta chwile mam małą odporbosc na ta chorobe :/ i teraz sie troche boje ze jak bedzie ktos inny niz moja dr prowadzaca to odroczą mi transfer :/
Lepiej poczekać kochana, jakbyś (tfu tfu) w ciąży się zaraziła to mogę być poważne konsekwencje. Najwyżej dalej będziemy się wspierac podczas czekania :D:p

Kurde po wizycie dalej wiem, ze nic nie wiem, juz mam tego dosc... tego obumarlego pecherzyka nie ma, mogl sie poronic albo wchlonac. A ten drugi ciut podrosl ale i tak za malo. Ostatnio mial 4mm, dzisiaj ma 7 i jest w nim jakis zarys zarodka 1,3mm ale nie ma nic poza tym, serduszka brak. Ale trzeba jeszcze obserwowac. Beta znowu w poniedzialek a wiz ewentualnie w przyszly piatek:(
No to masz szansę być takim ewenementem na skalę niemalże światową!

Asienka pomoglam moze nie duzo ale zawsze. Udostepnilam na fejsie napewno ktos sie przylaczy :)
I tak juz calkiem niezla sumka jest
Aaa i zmieniaj opis na zbiorke na ta terapie w stanach

reklama
Dwie moje koleżanki dały mi Info ze tez już wpłaciły. I wiele osób pyta czy to na serio bo Facebook czasami oszukuje.

Także widzisz kochana nie należy sie poddawać nigdy i trzeba walczyć do końca! Wszystko jest w Twoich rękach.

@anett96 Ciebie tez to dotyczy - walcz o swoje a zobaczysz ze sie kiedyś uda. Zmień lekarza, klinikę, zrób dodatkowe badania - kiedyś sie uda!
naprawde?... kurcze nie myslałam ze tak szybko to pojdzie ... dziekuje wam dziewczyny z całego serca naprawde.. jak maz wyzdrowieje napewno sie odwdziecze...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry