Hehehe to napewno super że synuś potem córeczka i brat siostry będzie pilnował przed chłopakami hehejeszcze urosną ;D
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Oby teraz ladnie podrosly i w koncu zostaly odpowiednio wykorzystane :-))
OK... Do jutra już nie będę płakać...
Damy radę! Fajnie że masz tyle jajek! Cieszę się bardzo!
kurczę wiem ze byla w szpitalu ale czy miala zabieg ... @Pixie_Dixie pamietasz to? na pocieszenie powiem Ci ze po tej historii zaszla w ciążę i chyba juz urodzilaa pamiętasz czy ta ania sama poroniła czy musiała mieć zabieg? bo skoro to się tyle czas ciągnie to przynajmniej bym chciała, zeby jakos samo to zeszło
dżoasia
Lepiej poczekać kochana, jakbyś (tfu tfu) w ciąży się zaraziła to mogę być poważne konsekwencje. Najwyżej dalej będziemy się wspierac podczas czekaniaBo ja mam wynik watpliwy... tzn ze bylam szczepiona ale na ta chwile mam małą odporbosc na ta chorobe :/ i teraz sie troche boje ze jak bedzie ktos inny niz moja dr prowadzaca to odroczą mi transfer :/
Nie rozumiem jak dodatni to dodatni a jak wątpliwe to nie jest dodatniBo ja mam wynik watpliwy... tzn ze bylam szczepiona ale na ta chwile mam małą odporbosc na ta chorobe :/ i teraz sie troche boje ze jak bedzie ktos inny niz moja dr prowadzaca to odroczą mi transfer :/
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
dżoasia
A fotki masz?My po wizycie! Malutki ma już 1230 gram. Serduszko 150/min. Wiercił się!
jasani
No to masz szansę być takim ewenementem na skalę niemalże światową!Kurde po wizycie dalej wiem, ze nic nie wiem, juz mam tego dosc... tego obumarlego pecherzyka nie ma, mogl sie poronic albo wchlonac. A ten drugi ciut podrosl ale i tak za malo. Ostatnio mial 4mm, dzisiaj ma 7 i jest w nim jakis zarys zarodka 1,3mm ale nie ma nic poza tym, serduszka brak. Ale trzeba jeszcze obserwowac. Beta znowu w poniedzialek a wiz ewentualnie w przyszly piatek
Oczywiście że nie - bo to wizyta w ramach pakietu to nie ma fotek...A fotki masz?
reklama
asinka89
naprawde?... kurcze nie myslałam ze tak szybko to pojdzie ... dziekuje wam dziewczyny z całego serca naprawde.. jak maz wyzdrowieje napewno sie odwdziecze...Dwie moje koleżanki dały mi Info ze tez już wpłaciły. I wiele osób pyta czy to na serio bo Facebook czasami oszukuje.
Także widzisz kochana nie należy sie poddawać nigdy i trzeba walczyć do końca! Wszystko jest w Twoich rękach.
@anett96 Ciebie tez to dotyczy - walcz o swoje a zobaczysz ze sie kiedyś uda. Zmień lekarza, klinikę, zrób dodatkowe badania - kiedyś sie uda!
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: