reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ona sama była w dużej kropce. Naprawdę, jak zawsze była zdecydowana i stanowcza, praktycznie od razu plan i działamy tak dzisiaj nie wiedziała co powiedzieć. Kurde było się nie pocieszać to bym miała jasną sytuację, że gucio z tego będzie.
Ja raczej nie nastawiam się na nic dobrego, wręcz chciałabym już mieć jasność, że nic z tego i nie zastanawiać, się, że może jeśli będzie ciąża to to dzieciątko może mieć jakieś poważne wady genetyczne :(
u mnie tez lekarz rozlozyl rece i powiedzial ze nic nie powie bo nawet nie wie co powiedziec. byl tak zaskoczony tym co sie dzialo ze za wizyte kazal nie placic .

hehe baby nam to nikt nie dogodzi - jak chłopy maja w du*ie i idą z kumplami to źle, jak pocieszają i próbują rozweselić też niedobrze :p tamiza, mnie się wydaje, że jakaś szansa jest, bo zarodki nie padają, tylko coś cały czas walczą. Dopóki walczą, musisz im wysyłać pozytywne myśli :*
Ammmmm... Wystarczy? :errr:
Miał mnie dość i pojechał na budowę... No bo ile można słuchać....
Powoli przestaje mu się dziwić... Baba histeryczka... O ludzie :szok:
Sama bym na chwilę chciała się wyłączyć :oo:

chyba musisz zwiekszyc kwote bo za chwile nie bedzie gdzie wplacac ;). mam nadzieje ze choc troszke Wam to pomoze i na chwilke bedziesz mogla odsapnac psychicznie, zdrowia dla meza i wytrwalosci.
mowisz? kurcze nawet nie smiałabym myslec o takim obrocie spraw.. gdy tylko maz wyzdrowieje napewno sie odwdziecze ...jesli kochane chcecie badania meza czy dokumenty choroby moge wrzucic ...macie prawo wiedziec co i jak... chce byc fair wobec was .. :) pierwszy raz w zyciu prosiłam o pomoc i jestem w szoku ze ludzie sa tak życzliwi naprawde..przywracanoe mi wiare w człowieka :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Napewno odradzam Bociana w Białymstoku tam Ci napewno nie pomogą . Wiem ze nasza @gosia321 ma wiedzę na temat tamtych klinik i tu bym prosiła o jej poradę dla Ciebie . Jeśli reflektujesz dalsze podróże to dziewczyny zachwalają tu Wojewódzkiego i on chyba przyjmuje w stolicy . Zrób immunologie na własna rękę bo to robia tylko wybrane laboratoria . Taka postawa mi się podoba . Pamiętaj co nad nie zabije to nas wzmocni .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Usk tez odradzam to jest Artemida ktora radzi sobie z bezproblemowymi.przypadkami a gdy cos sie dzieje to klada lache na wszystko i wiecznie tylko slyszysz na wizytach to nie potrzebne to nic nie zmieni badan nie trzeba. Juz tu kiedysm mowilam ze gdybym kurw.. mogla naturalnie to slowo nie trzeba byloby na miejscu

Będzie chłop ;) widziłam fujarkę ;) byłam u siebie w miescie u ginekologa jestem bardzo zadowolona ponad 1h spedziłam w gabinecie wszytskiego sie dowiedziłam konkretnie mi zrobił badania i raczej pojade jeszcze z 2 razy do swojej gin tam do kliniki i zmieniam na innego ginekologa.Pojechałam bo prawdopodobnie znowu mam infekcje i teraz dr, nie wie czy to od tego priobiotyku co przyjmuje czy infekcja ale cos tam w srodku jest białego wymaz za 2 dni wyniki i sie dowiemy. Wiec dzis tez wizyta nie zaplanowana i dzis sie dowiedziałam co bedzie poczeklał dr spokojnie popukał lekko w brzuch zeby dzidza dupka wyszla bo dupki nie bylo widac i wyszlo i pieknie rozrlaczyl nózki ;)

Najważniejsze, że z dzidzia wszystko ok. A jeśli jeszcze wiesz co będzie to już w ogóle super :)

mowisz? kurcze nawet nie smiałabym myslec o takim obrocie spraw.. gdy tylko maz wyzdrowieje napewno sie odwdziecze ...jesli kochane chcecie badania meza czy dokumenty choroby moge wrzucic ...macie prawo wiedziec co i jak... chce byc fair wobec was .. :) pierwszy raz w zyciu prosiłam o pomoc i jestem w szoku ze ludzie sa tak życzliwi naprawde..przywracanoe mi wiare w człowieka :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mowilam ze tak bedzie ten portal dziala cuda :)
A no i faktycznie kwote zwieksz na taka jaka jest wam potrzebna na eksperymentalne leczenie i wspomnij o tym w historii

reklama
Do góry