reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dr mowila, ze nic z tym nie zrobimy bo nie wiadomo skad ten pecherzyk, jak na ivf to faktycznie nic dobrego nie bedzie ale jesli by coz z tej owulacji to bylabym pierwszym jej takim przypadkiem... ale jesli po ivf to moze uda sie, ze do tego czasu sam sie poroni jednak.
No mówiłam Ci że jesteś człowiek zagadka...
W takim razie trzymam dalej kciuki !

reklama
Kurde po wizycie dalej wiem, ze nic nie wiem, juz mam tego dosc... tego obumarlego pecherzyka nie ma, mogl sie poronic albo wchlonac. A ten drugi ciut podrosl ale i tak za malo. Ostatnio mial 4mm, dzisiaj ma 7 i jest w nim jakis zarys zarodka 1,3mm ale nie ma nic poza tym, serduszka brak. Ale trzeba jeszcze obserwowac. Beta znowu w poniedzialek a wiz ewentualnie w przyszly piatek:(

No to jakaś masakra, musisz sie uzbroić niestety w cierpliwość i czekać. Nic innego nie pozostaje.

A z labo Ci nie powiedzieli czy to dobrze,czy zle??
Mówili żeby się nie martwić bo te dwa całkiem nieźle rokuja i jak do jutra jeszcze się podziela to mrozimy już jutro.
A ten najsłabszy jak coś to dopiero w 6 dobie będą mrozic...
Powiedziała że i z gorszych były ciążę..
Ma dzwonić jutro ale chyba jeszcze dzisiaj przedzwonię do dr. i poproszę o radę...
Sama nie wiem może jak są trochę słabsze to wezmę za jednym razem dwa...
Sama już nie wiem co myśleć...

Będzie chłop ;) widziłam fujarkę ;) byłam u siebie w miescie u ginekologa jestem bardzo zadowolona ponad 1h spedziłam w gabinecie wszytskiego sie dowiedziłam konkretnie mi zrobił badania i raczej pojade jeszcze z 2 razy do swojej gin tam do kliniki i zmieniam na innego ginekologa.Pojechałam bo prawdopodobnie znowu mam infekcje i teraz dr, nie wie czy to od tego priobiotyku co przyjmuje czy infekcja ale cos tam w srodku jest białego wymaz za 2 dni wyniki i sie dowiemy. Wiec dzis tez wizyta nie zaplanowana i dzis sie dowiedziałam co bedzie poczeklał dr spokojnie popukał lekko w brzuch zeby dzidza dupka wyszla bo dupki nie bylo widac i wyszlo i pieknie rozrlaczyl nózki ;)

Będzie chłop ;) widziłam fujarkę ;) byłam u siebie w miescie u ginekologa jestem bardzo zadowolona ponad 1h spedziłam w gabinecie wszytskiego sie dowiedziłam konkretnie mi zrobił badania i raczej pojade jeszcze z 2 razy do swojej gin tam do kliniki i zmieniam na innego ginekologa.Pojechałam bo prawdopodobnie znowu mam infekcje i teraz dr, nie wie czy to od tego priobiotyku co przyjmuje czy infekcja ale cos tam w srodku jest białego wymaz za 2 dni wyniki i sie dowiemy. Wiec dzis tez wizyta nie zaplanowana i dzis sie dowiedziałam co bedzie poczeklał dr spokojnie popukał lekko w brzuch zeby dzidza dupka wyszla bo dupki nie bylo widac i wyszlo i pieknie rozrlaczyl nózki ;)
Suuuuper gratuluje!!!

Mówili żeby się nie martwić bo te dwa całkiem nieźle rokuja i jak do jutra jeszcze się podziela to mrozimy już jutro.
A ten najsłabszy jak coś to dopiero w 6 dobie będą mrozic...
Powiedziała że i z gorszych były ciążę..
Ma dzwonić jutro ale chyba jeszcze dzisiaj przedzwonię do dr. i poproszę o radę...
Sama nie wiem może jak są trochę słabsze to wezmę za jednym razem dwa...
Sama już nie wiem co myśleć...
A no widzisz czyli jednak mialam racje,że najwazniejsze ze 3 dobe przetrwaly i dalej walczą. A czy dwa czy jeden... hmmm.... moj M caly czas mowi ze jak sie uda osiagnac dwa zarodki w 5 dobie to aby brac dwa. Jak jutro beda mrozic to kiedy wstepnie transfer?

reklama
Do góry