reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
anioleczek - musi sie udać i juz

Telewizyjne reklamy na coś sie jednak przydają. Dzisiaj się dowiedziałam z nich ze czuje sie jak.....kot po kastracji. Jestem ospała nie mam energii. Jak wymieniali cechy kota po kastracji to jakby o mnie mówili. Wiec ide sie wylegiwać dalej na kanapie.

Witajcie dziewczyny!
Nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam dziś sikańca - niestety całkowita klapa :-(
Jutro mam testować - ale nie mam już nadziei...

Napierajka - ty sie siknacem nie sugeruj. Na betke lec. Tutaj juz byly przypadki ze esty negatywne wychodziły a betka rosla pieknie. No i mialas podany tylko jejden zarodek tak??? To czasem jeszcze nie wychodza testy. Serio nie trac nadzieji dopoki betki nie zrobisz.

Dzięki marcikuk za pocieszenie, oczywiście zrobię jutro betkę ale sikańca już nie, nie chcę od rana być zdołowana, zwłaszcza że do pracy trzeba iść i jakaś minę w miarę dobrą robić.
last time - cieszę się Twoim teścikiem jutro to już tylko formalność!

napierajka chyba zartujesz cisnij na bete to napewno pomylka ,juz drugi dzien mi tak slabo w glowie mi sie kreci i nie ma sily podniesc reki :( nie wiem co jest grane :(

gniek- mam progesteron tzn utrogest wczoraj zwiekszylam dawke juz normalnei 3x2 dziennie a wzielam 6x2 i dzis tez , zobacze czy wogole ten progesteron na mnie dziala jutro jade po wynik o 11:00 wole osobiscie niz telefonicznie :)

dzieki dziewczyny za wsparcie naprawde :)

Ostatnia edycja:
Joweg, ja miałam tak wczoraj. Strasznie mi ciśnienie poleciało. Ożłopałam się kawy i jakoś wytrzymałam do końca dnia. Nie podoba mi się ta Twoja temperaturka. Napisz jakim termometrem mierzysz (rtęciowy, alkoholowy, elektroniczny) i czy zawsze o tej samej porze przed wstaniem z łóżka. Ja przetestowałam kilka termometrów elektronicznych, które kupiłam i doszłam do wniosku że ogólnie są do bani, różnice w pomiarach wynosiła do 2 stopni! Najczęściej zanirzały pomiar.Sprawdzałam je z termometrem wzorcowym u mnie w laboratorium. Ja używam tylko rtęciowego.

wiesz co ja mierze elektronicznym :) w sumie caly czas mierze zawsze jak wstane zaraz a wstaje roznie raz o 7 rano raz o 9 rano :) ej a co myslisz o tym ze przez ten estradiol mi temeratura spada ? bo w sumie od kad to biore teraz tak pomysllam ze tak mam :(

joweg z tego co się orientuję to żeby pomiary temperatury miały jakikolwiek sens to powinny być robione owszem przed wstaniem ale ZAWSZE o jednej i tej samej porze czyli np zawsze o 7 rano... może się mylę to mnie poprawcie

reklama
anioleczek :D kiedy robisz sikanca albo hcg ? heheh nie wiem ale u mnie to roznie o ktorej wstaje :d ale zawsze nim wstane heheh

Do góry