reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewuszki

No to jak wy jutro testujecie to moze i ja pokusze sie na sikanca! O ile wystarczu mi odwagi!!!!
Na sama musl przechadza mis ciarki i serce lomocze jak dzwon. Zaczelam przyzwyczajac sie do tej blogiej nieswiadomosci!

Czy myslicie ze jutro czyli w 10 dpt 5cio dniowego zarodeczka moge zrobic sikanca???

Magdusia31 - ja wiem,że to może i głupie ale mi naprawdę jest dziwnie względem pozostałych dziewczyn,które czują w sercach smutek (brzmi to jak jakaś naciągana historia,jednak ja sama takich chwil w swoim serduchu zaznałam kilka...).
No ale skoro już padło pytanie,to przecież kłamać nie będę...

last time i Ty tak cicho siedzisz i nic nie mowisz?? Joweg Cie za jezyk musiala pociagnac hihihi Superasnie , ze cos sie tam pojawilo, blada bo balad ale zawsze druga kreska. SWIETNIE!!! Jutro czekam na oficjalne potwierdzenie :-)

Hej dziewuszki

No to jak wy jutro testujecie to moze i ja pokusze sie na sikanca! O ile wystarczu mi odwagi!!!!
Na sama musl przechadza mis ciarki i serce lomocze jak dzwon. Zaczelam przyzwyczajac sie do tej blogiej nieswiadomosci!
Czy myslicie ze jutro czyli w 10 dpt 5cio dniowego zarodeczka moge zrobic sikanca???

U mnie dziś 9 dzień po trans. (przy trzydniowych zarodkach) - i coś się tam pojawiło.
Dużo jednak zależy od testów,co wiem z doświadczenia.
Na tych,które mam obecnie jeszcze się nie zawiodłam.

last time to superrr :) ja juz nie mam nadziei temperatura mi spadla na 36,3 :(
wczoraj zwiekszylam dawke progesteornu i dzis tez i zobazcymy na wyniku jutro :) czy wogole cos sie progesteron zwiekszy ale wczoraj miala takie zaweroty glowy ze szok :(

Ja kochana czekam na wynik twojej bety a nie testu sikanego (już Ci pisałam na GG co sądzę na ich temat).
To twoje hehehe mnie rozbroiło....
Nadal trzymam kciuki kochana za Ciebie (i pozostałe testujące dziewczyny).

Tak,robiłam dziś test sikany - jakaś tam blada druga kreska się pojawiła.

Last Time - tak tak znam Twoje podejscie do sikancow ale i tak wierze ze twoje bety to juz tylko formalnosc.
:-)
Ja niestety nie mam wyjscia i jezeli chce rozsadnie weryfikowac wg zalecen kliniki to mam tylko jedno wyjscie test sikany w sobote. Tu nie robia KRWIIII.

elala, mnie sie tez wydaje,ze spokojnie mozesz zrobic sikanca. U mnie w szpitalu przy zarodkach 5ciodniowych w 10dpt kaza juz robic bete

reklama
Do góry