gosia321
Fanka BB :)
Nie ma sie co dziwic Gratuluje pieknych dzwiekowPierwszy raz w życiu jestem w ciąży to trochę panikuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma sie co dziwic Gratuluje pieknych dzwiekowPierwszy raz w życiu jestem w ciąży to trochę panikuje
Nie!! niestety z koniem prawie 700 kg nie ma szans! Obstawa była mega 4 osoby w tym dwóch mega silnych chłopów! Ale koń nie chciał współpracować... Znowu rozwaliła sobie nogi tym razem 5 h siłownia i to bez skutku!I jak przewiozłaś go??
Dżoasia Ty jesteś niesamowita babkaNa mnie najlepiej działa jak znowu mam jakąś przymusową przerwę - wybieram sobie "ofiarę" i mocno kibicuję, wtedy mi czas szybciej leci Np w sierpniu czekałam na @Evelin83 i po jej pozytywnej becie do mojego transferu było juz tuż tuż Teraz czekam na @gosia321 bo pewnie w jednym czasie będziemy znowu podchodzić... A po drodze październikowe procedury/wizyty/transfery, niedługo @zylwia idzie do nowej kliniki, @anett96 też pewnie wyrobi się na początek listopada z procedurą, więc mam nadzieję, że i mi z wami szybko zleci
Morele też już mi nie smakują... Orzechy się przejadły a na tłuste ryby nie mogę patrzeć! Ostatnio tyle jadłam i co? D***!To polecam naprawde zagryzac morelami. No tak czysto terapeutycznie to bym pila tak 1/4 butelki - czyli jakies 150-200ml dziennie pomysl ze to kolejny lek - tym razem niedobry syrop hihi dasz rade. Po tym endo naprawde u mnie ladnie roslo
okDworzec PKP?? Miej jutro odpalone forum, żebyśmy sie skontaktowały. Priva ci jeszcze prześle.
dodatkowo można też gorącee nasiadówki w wannie robić i potem od razu do łózka wygrzewać.TERMOFOR MIEDZY NOGI I FURAGINA, CHYBA ZE NIE MASZ TO BEZ RECEPTY UROFURAGINUM , CHYBA TAK TO SIE NAZYWA JEST BEZ RECEPTY
No to u mnie tyle dobrego ze ja lubie i wino i orzechy i ryby itp wiec nie moge narzekac a nasiona chia masz? To jest najbogatsze roslinne zrodlo omega 3 wiec jeslu losos ci nie wchodzi to moze to jest jakas alternatywa? Ja bym cale zycie mogla byz na endo-diecieMorele też już mi nie smakują... Orzechy się przejadły a na tłuste ryby nie mogę patrzeć! Ostatnio tyle jadłam i co? D***!
Dzisiaj pije Wasze zdrowie!!
O iskra dobrze ze jestes bo mialam do ciebie pusac ale mi umknelo masz juz wyniki badan plodu? Ile ty za to placilas i gdzie odsylalas do badania?
PięknyNie!! niestety z koniem prawie 700 kg nie ma szans! Obstawa była mega 4 osoby w tym dwóch mega silnych chłopów! Ale koń nie chciał współpracować... Znowu rozwaliła sobie nogi tym razem 5 h siłownia i to bez skutku!
Ostatecznie postanowiliśmy z mężem wynająć człowieka który zajmuje się trudnymi przypadkami... Wolę stracić kasę niż kolejny raz narażać siebie i konia na urazy.