reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I jak przewiozłaś go??
Nie!! :( niestety z koniem prawie 700 kg nie ma szans! Obstawa była mega 4 osoby w tym dwóch mega silnych chłopów! Ale koń nie chciał współpracować... Znowu rozwaliła sobie nogi :( tym razem 5 h siłownia i to bez skutku!
Ostatecznie postanowiliśmy z mężem wynająć człowieka który zajmuje się trudnymi przypadkami... Wolę stracić kasę niż kolejny raz narażać siebie i konia na urazy.

Załączniki

• received_2130461176979284.jpeg
    received_2130461176979284.jpeg
    122,2 KB · Wyświetleń: 79
Na mnie najlepiej działa jak znowu mam jakąś przymusową przerwę - wybieram sobie "ofiarę" i mocno kibicuję, wtedy mi czas szybciej leci ;) Np w sierpniu czekałam na @Evelin83 i po jej pozytywnej becie do mojego transferu było juz tuż tuż :) Teraz czekam na @gosia321 bo pewnie w jednym czasie będziemy znowu podchodzić... A po drodze październikowe procedury/wizyty/transfery, niedługo @zylwia idzie do nowej kliniki, @anett96 też pewnie wyrobi się na początek listopada z procedurą, więc mam nadzieję, że i mi z wami szybko zleci:tak:
Dżoasia Ty jesteś niesamowita babka :)
Mój wynik posiewu ok, więc czekam na okres. Powinien być w czwartek i zapisuję się na histero.
Ja o Tobie i o Twojej środzie całyczs pamiętam.
Ja tak wgl byłam na weselichu na śląsku - i wyszalałam się i zresetowałam psychicznie :)

To polecam naprawde zagryzac morelami. No tak czysto terapeutycznie to bym pila tak 1/4 butelki - czyli jakies 150-200ml dziennie:) pomysl ze to kolejny lek - tym razem niedobry syrop hihi dasz rade. Po tym endo naprawde u mnie ladnie roslo :)
Morele też już mi nie smakują... Orzechy się przejadły a na tłuste ryby nie mogę patrzeć! Ostatnio tyle jadłam i co? D***!
Dzisiaj pije Wasze zdrowie!!

Morele też już mi nie smakują... Orzechy się przejadły a na tłuste ryby nie mogę patrzeć! Ostatnio tyle jadłam i co? D***!
Dzisiaj pije Wasze zdrowie!!
No to u mnie tyle dobrego ze ja lubie i wino i orzechy i ryby itp ;) wiec nie moge narzekac :p a nasiona chia masz? To jest najbogatsze roslinne zrodlo omega 3 wiec jeslu losos ci nie wchodzi to moze to jest jakas alternatywa? Ja bym cale zycie mogla byz na endo-diecie :laugh2:

O iskra dobrze ze jestes bo mialam do ciebie pusac ale mi umknelo:) masz juz wyniki badan plodu? Ile ty za to placilas i gdzie odsylalas do badania?

Wysłałam do centrum genetyki medycznej genesis. Placilam 850 zl, oni mają też opcję badania za pomocą mikromacierzy ale to już koszt chyba 1800 więc sobie dopuściłam. Wyniki mają być do końca tygodnia. Już normalnie siedzę jak na szpilkach.

reklama
Nie!! :( niestety z koniem prawie 700 kg nie ma szans! Obstawa była mega 4 osoby w tym dwóch mega silnych chłopów! Ale koń nie chciał współpracować... Znowu rozwaliła sobie nogi :( tym razem 5 h siłownia i to bez skutku!
Ostatecznie postanowiliśmy z mężem wynająć człowieka który zajmuje się trudnymi przypadkami... Wolę stracić kasę niż kolejny raz narażać siebie i konia na urazy.
Piękny:)

Do góry