hope322
Fanka BB :)
To teraz w srode betujesz? Nie ma Cie chyba w kalendarzu22 września
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To teraz w srode betujesz? Nie ma Cie chyba w kalendarzu22 września
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Wzięłam wzięłam i zupkę hetmanska i mielone w sosie pomidorowym a sexik napewno będzie jutro cały dzień stoimy bo jest zakaz na Niemczech do 22 więc będzie się działo hehehe igraszkowac trochę trzebaFlaczki wzięłaś?? Jak napisałaś w niedzielę że robisz to taka mi ochota naszła na flaczki Zaś nie szalej w sexem w tirze
I nie juz tak do rozwiązania bedzie dobrze[emoji110][emoji4]Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz ale melduje ze dzis mialam wizyte i maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. i jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak moja środa!! Może będę jak będzie pozytywnieTo teraz w srode betujesz? Nie ma Cie chyba w kalendarzu
Dziekuje Ci bardzo. Teraz wszystko juz jasne.Jedna procedura to stymulacja, punkcja i transfery aż do wykorzystania wszytskich zarodków. Pierwszy transfer w procedurze masz gratis a jakby się nie uda to już za kolejny musisz płacić
Super wspanialy prezent na MikolajaDziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz ale melduje ze dzis mialam wizyte i maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. i jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
jeśli wszystko będzie ok to od ok 21dc zaczynasz brać dodatkowo zastrzyki na wyciszenie jajników - gonapeptyl. Potem jak skończysz tabsy to cały czas się kłujesz i czekasz w międzyczasie na @Dziekuje Ci bardzo. Teraz wszystko juz jasne.
Mam pytanie. Jak wyglada dlugi protokol? Mam brac tabletki antykoncepcyjne od 1dc i pojawic sie kolo 15-16dc na kontrole. A co pozniej? W ogole nie wiem "czym to sie je". Czytam w necie ale polowy terminow nie rozumiem... eh. Za szybko to wszystko dla mnie. Trza sie jakos pozbierac do kupy i walczyc.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo Ci dziękuję. Czyli pewnie z miesiąc-półtora to trwa?jeśli wszystko będzie ok to od ok 21dc zaczynasz brać dodatkowo zastrzyki na wyciszenie jajników - gonapeptyl. Potem jak skończysz tabsy to cały czas się kłujesz i czekasz w międzyczasie na @
Ok 2-3dc kontrola i jak wsio ok to stymulacja właściwa
Ty kochana masz jutro amiopunkcje? Ja dalej bije sie z myslami czy robic biopsje kosmowki ale puki co modle sie o serduszko a tyle jeszcze czekaniaPopieram cię, wydaje mi się że strach o dzieciątko to dopiero jest jazda, i kolejne babania i kolejne itd. normalnie osiwiec można. Ja po transwerze nie strasowałam się tak jak teraz. A przeciez w ciąży powino się relaksować i odpoczywać a człowiek jest jednym kłębkiem nerwów.