reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję przynajmniej jedną za mną obstala :) zdaje mi sie ze to tylko moja sprawa co robię a nie całego forum pojechalam to pojechalam i nie wiem w czym problem dobrze mieć jedna bratnia duszę hehe jesZcze dZisiaj kiepsko się czuje a jak u Ciebie dzień
Flaczki wzięłaś?? Jak napisałaś w niedzielę że robisz to taka mi ochota naszła na flaczki:) Zaś nie szalej w sexem w tirze:p

reklama
Heh no niestety. Słaba ze mnie Kurcia ;) Jajka kijowe.

Zaczynam długi protokół od 1dc. Czyli za jakieś 2 tygodnie. Zapomniałam dzisiaj z tych emocji po zmarnowanym IUI zapytać jak to z płatnościami w Gyncentrum przy tym 2+1 wygląda. Najwyżej przedzwonię...
Płacisz gotówką albo przelewem i podpisz umowę jak najszybciej bo nie będziesz musiała płacić za wizyty w tedy

Byłam po L4 u mojego gin i zobaczyliśmy malutki pęcherzyk 6 mm 13 dpt [emoji847]

1506959622-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
super :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Płacisz gotówką albo przelewem i podpisz umowę jak najszybciej bo nie będziesz musiała płacić za wizyty w tedy
O! No wlasnie. Tak myslalam ze przeciez juz startuje a w tym 2+1 sa wizyty wliczone.
A wiesz moze jak to rozliczaja kiedy w 1 procedurze przy 1 transferze sie nie uda ale sa jeszcze zamrozone zarodki, wiec nie trzeba przeciez calej drugiej procedury przechodzic. Wystarczy sam transfer... to jest dla mnie zagadka tego 2+1...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jak bylyscie na cyklu sztucznym przed crio to badalyscie poziom estradiolu? U mnie dziś 11dc i myślałam, że biorąc leki będę miała wysoki a tu taka normalna wartość wyszła jak w zwykłym cyklu... Wizytę mam jutro rano więc będę wiedziała czy to dobrze ale ciekawa jestem jak to u Was było .
Ja nie mierzylam

O! No wlasnie. Tak myslalam ze przeciez juz startuje a w tym 2+1 sa wizyty wliczone.
A wiesz moze jak to rozliczaja kiedy w 1 procedurze przy 1 transferze sie nie uda ale sa jeszcze zamrozone zarodki, wiec nie trzeba przeciez calej drugiej procedury przechodzic. Wystarczy sam transfer... to jest dla mnie zagadka tego 2+1...

A tego to ja nie wiem...
Ale zapłacić możesz najpóźniej w dniu punkcji

Jedna procedura to stymulacja, punkcja i transfery aż do wykorzystania wszytskich zarodków. Pierwszy transfer w procedurze masz gratis a jakby się nie uda to już za kolejny musisz płacić

reklama
Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz ale melduje ze dzis mialam wizyte i maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. i jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) Niech dalej tak zdrowo rosną :)

Do góry