dżoasia
Fanka BB :)
noo... bardzo chciałabym być tym przykładem...Czekamy razem z Toba na wynik tego zamieszania. Jeśli będzie pozytywny to będziesz podawana jako przykład dla kolejnych dziewczyn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noo... bardzo chciałabym być tym przykładem...Czekamy razem z Toba na wynik tego zamieszania. Jeśli będzie pozytywny to będziesz podawana jako przykład dla kolejnych dziewczyn
Wlasnie dostalam email z kliniki. Na 13 zarodkow z piatku (dzien 3 po punkcji) do dnia 5 przezylo tylko 3. Tyle przynajmniej zamrozili.
Suuuupeerrr!![emoji7] [emoji7] [emoji9] [emoji9] [emoji4] [emoji4]Byłam po L4 u mojego gin i zobaczyliśmy malutki pęcherzyk 6 mm 13 dpt [emoji847]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
ojej... cudo :*Byłam po L4 u mojego gin i zobaczyliśmy malutki pęcherzyk 6 mm 13 dpt [emoji847]
Super teraz następna wizyta serduszkowa [emoji173]Byłam po L4 u mojego gin i zobaczyliśmy malutki pęcherzyk 6 mm 13 dpt [emoji847]
u mnie w 9dc było 181 (2x1 estrofem i plastry oesclim)Dziewczyny, jak bylyscie na cyklu sztucznym przed crio to badalyscie poziom estradiolu? U mnie dziś 11dc i myślałam, że biorąc leki będę miała wysoki a tu taka normalna wartość wyszła jak w zwykłym cyklu... Wizytę mam jutro rano więc będę wiedziała czy to dobrze ale ciekawa jestem jak to u Was było .
Wiekszy jest chyba stach o komorki a potem zarodki. W ogole cala procedura to jeden wielki stach czy sie uda. A jak sie uda to potem dochodzi strach o dziecko. Taki juz nasz los :/