reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczyny..jestem dziś bo becie i wynik to 9...11dni po transferze lekarz mówi ze teraz trzeba czekać ale twierdzi ze jestem w ciąży...nie wiem czy to dobry wynik bo mały jakiś ale w środę idę powtórzyć czy przyrasta...jestem pełna nadziei no bo cos tam jest...żadnych leków nie dał prócz luteiny 3x100dopochwowo jak do tej pory..,co myślicie...jakieś rady wskazówki czy po prostu czekać...z góry Dziekuje za odzew
musisz czekac i powtorzyc bete, ja za pierwszym razem mialam 7,34 niestety nie skonczylo sie ciaza, 2 pierwsze przyrosty prawidlowe potem juz ponizej normy, pecherzyk niby byl malutki potem juz go nikt nie widzial , beta urosla ponad 1000, do konca nie wiadomo czy byla to ciaza pozamaciczna czy poronienie.ale jak czekalam na swojd bety to szukalam info i sa dziewczyny ktore mialy niskie bety i sa juz mamusiami, wiec nic innego jak czekanie, musisz uzbroic sie w cierpliwosc, zycze aby to nie bylo co u mnie tylko wersja druga i Twoj kropek szybciutko sie rozkrreci

reklama
no do tego samochod sie rozkraczył u mechanika stoi juz 4 dni cena juz opiewa na ok 2tys. po prostu albo mam mega pecha albo nie wiem co...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro jest kumulacja nerwów, gorszych dni, złych informacji to musi też przyjść kumulacja tego co dobre i wspaniałych wiadomości. I mam nadizeje, że u Ciebie taki okres właśnie za chwilę przyjdzie.

Kobity! Z 6, 3 nie zaplodnily się prawidłowo
Pozostałe 3 ruszyły do boju, podzieliły się kolejno na 2,4 i 6 blastomerów któryś z nich nie dzieli się symetrycznie ale nie wiem czy może się to jeszcze wyrównać czy już nie.
Ogólnie embriolog powiedział że przy tym stanie nasienia to i tak cud że 2 rozwijają się prawidłowo.
Maja do mnie dzwonić jutro lub w środę.
Mam nadzieję że te 2 prawidłowe dadzą radę i będzie co mrozic w 5 dobie
@dżoasia dziękuję Ci bardzo za pamięć!!
Też jestem z Tobą myślami i czekam na dobre wiadomości w środę!

Super, 2 to idealna ilość dzieciaczkow :)

Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz ale melduje ze dzis mialam wizyte i maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. i jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Będziecie mieli piękny prezent na Mikołajki :)

Witam dziewczyny..jestem dziś bo becie i wynik to 9...11dni po transferze lekarz mówi ze teraz trzeba czekać ale twierdzi ze jestem w ciąży...nie wiem czy to dobry wynik bo mały jakiś ale w środę idę powtórzyć czy przyrasta...jestem pełna nadziei no bo cos tam jest...żadnych leków nie dał prócz luteiny 3x100dopochwowo jak do tej pory..,co myślicie...jakieś rady wskazówki czy po prostu czekać...z góry Dziekuje za odzew
A ja uważam, że ten wynik nie wróży za dobrze. 11 dni po transferze beta powinna być dwucyfrowa jak nie trzycyfrowa. W środę powtórz jak najbardziej.

reklama

Hmmm, beta pozytywna, ale zrób za dwa dni i wtedy będzie można porównać przyrost.

Do góry