reklama
inka_inka89
Aktywna w BB
Powiedzcie mi dziewczyny jak długo lezalyscie czy odpoczywalyscie po transferze? Nie wiem kompletnie jak mam się zachować żeby było dobrzeczy tylko leżeć czy obiad mogę zrobić. Czy się schylać czy nie. Jaka schiza.
Ja oszczędzałam się w dniu transferu, następnego dnia byłam juz w pracy. Dużo melisy i pozytywnego myślenia, żeby się nie stresować jakimiś pracowymi tematami. Zaczęłam czytać książkę o ciąży, żeby koncentrować sie na tym co ważne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pisces
Fanka BB :)
Chyba nie ma reguły. Ja 3 dni się wylegiwałam, później też dużo odpoczynku i nic nie wyszło.Powiedzcie mi dziewczyny jak długo lezalyscie czy odpoczywalyscie po transferze? Nie wiem kompletnie jak mam się zachować żeby było dobrzeczy tylko leżeć czy obiad mogę zrobić. Czy się schylać czy nie. Jaka schiza.
gosia321
Narazie na rzadnym.zbieram kase i leki na 4 stymulacjeA na jakim jestescie cyklu?
Ja przy sztucznym jak narazie plastry z estradiolem i progeseron od dzis.Pewnie jeszcze dostane.cos rozkurczowego i tyle.
gosia321
gooossia17
No Np. Mi po gonapeptylu zrobiła się torbiel. Okazało się, ze mój organizm nie reaguje na gonapeptyl tak jak trzeba, czyli dostatecznie mocno nie wycisza mi jajników. Teraz będę brała tylko jeden zastrzyk, wiec raczej nie stanie się nic ZłegoJasne że się podzielę. Niektóre może głupie ale co tam...
1. Jakie badania można teraz zrobić
2. Może badanie skurczów macicy
3. Badanie NK
4. Podobno są jakieś zastrzyki wyciszające macice
5. Menopur na mnie nie działa co więc proponuje
6. Podobno najlepsze efekty daje purgeon podczas stymulacji
7. Ostatnio dawki były zdecydowanie za niskie chcę większe i ich regulację w razie potrzeby podczas wizyt kontrolnych usg bo ostatnio nie były zmieniane mimo mamłaj ilość pęcherzyków i nie byłam informowana ile ich jest
8. Może jednak THS za wysokie mam
9. Może zarobki trzymać do 5 doby.
10. Może więcej wlewów z intralipiu niż jeden
11. Czy akupunktura też podczas stymulacji?
12. Czy nie lepiej naciąć osłonkę
13. Gonapeptyl podobno sprawia lepsze ukrwienie macicy i endometrium więc może warto
14. Acard podobno pomaga może warto
15. Może użyć zamiast tabletek plastry z estrdiolem bo podobno są lepsze
16. No i najważniejsze. Co mogło pójść nie tak?
Tyle co sobie wymyśliłam żeby zająć głowę.
Bardzo dobrze nie daj się ja też się nie dam!!!
Tak poza tym mi na każdej wizycie lekarz mówił ile mam pęcherzyków i mi je pokazywał. Na kartę stymulacji Ci nie wpisywał ilości?
walczaca o szczescie
Powodzeni dziś dla Wszystkich :-)
Miłego dnia życzę :-))
reklama
walczaca o szczescie
@Anetko a może byś się z nami tez podzieliła zdjęciami Waszych Skarbów?? :-)Wow. Wreszcie, gratuluję [emoji9]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Podziel się: