gosia321
Fanka BB :)
Tak jesli cos wyszlo w nich nie tak to wlasnie dlatego dostalas ten lek. A jesli wszystko ok to profilaktycznieMiałam robione wyniki na krzepliwość krwi. To o to chodzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jesli cos wyszlo w nich nie tak to wlasnie dlatego dostalas ten lek. A jesli wszystko ok to profilaktycznieMiałam robione wyniki na krzepliwość krwi. To o to chodzi?
to jutro ide do sklepu ;]1 herbatka dziennie. Po transferze juz nie prolaktyna wzrasta w trakcie ciazy a najbardziej pod koniec zeby umozliwic laktacje. A to jest sposob dla mam ktore chca zmniejszyc laktacje i odstawic cyca wiec dziala
O widzisz? Bardzo to mile ;-)A Twoja szefowa wie o wszystkim? W sensie Ty jestes na ciążowy teraz zwolnieniu,prawda?U mnie bez zmian - chu***o ale stabilnie czaicie ze bylam w pracy z l4 i nadzialam sie akurat na szefowa a ona mnie wyprzytulala?!
Ona ogolnie jest troche anty jesli chodzi o zatrudnianie matek bo bez przerwy jakies wolne, a to niedyspozycyjne, a to opieka z dnia na dzien itp... a dzisiaj wygladala jakby naprawde jej bylo przykro... wiadomo, ze nie zabroni mi miec dzieci i tak myslalam ze jak jej bedzie nie w smak ze bede miec to se prace zmienie ale ona faktycznie jakos tak... sama nie wiem, jakby ja ogarnal macierzynski instynkt
W normach się chyba mieściłem, ale kto wie jakie normy dla nas są.Tak jesli cos wyszlo w nich nie tak to wlasnie dlatego dostalas ten lek. A jesli wszystko ok to profilaktycznie
Dzieki wielkie.Wpisałam cie w kalendarz, bedziemy trzymac kciuki
Napisałam jej kiedyś co się stało, w sensie że poroniłam, żeby wiedziała, że nie kombinuję, bo to czwarte l4 w ciągu roku (i to tego dochodzi 2 urlopy zamiast l4, ale tego już nie wie). A ze zwolnieniem jest ciekawie bo byłam na normalnym a moja pani wystawiła ciążowe (to od dzisiaj) haha czyli śmiesznie to wgląda...O widzisz? Bardzo to milo? A Twoja szefowa wie o wszystkim? W sensie Ty jestes na ciążowy teraz zwolnieniu,prawda?
Ale wiesz. Ona jest w innej roli. To szefowa. Ona pewno jest od rządzenia a nie robotyteż mi to przeszło przez myśl bo dłuuugo są ze sobą i ponad rok po ślubie ale temat o matkach jeszcze ostatnio w wakacje był aktualny jak szukaliśmy osoby do pracy ;]
hehe od rządzenia to byłam ja tzn jedno i drugie, bo firma jeszcze mała więc nie ma zbytnio czym rządzić przez kilkanaście godz dziennie, zwłaszcza, że mamy nielimitowany czas pracy - w sensie im szybciej zrobimy tym szybciej będziemy w domuAle wiesz. Ona jest w innej roli. To szefowa. Ona pewno jest od rządzenia a nie roboty
SuperA więc melduje się po wizycie.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten na górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.
A może tęskni za pozostałymi kotkami?A moj problem z.kotem czesciowo sie rozwiazal. Przyszedl na dzialke, ale musialam go jedzeniem do siebie zwabic, jak jadl zabralam go do domu i zamknelam ze soba w pokoju. Schowal sie do szafki i tam siedzi, musi sie bac remontu, albo panow, ktorzy remontuja. Do mamy go wywioze... Ale wcial 3saszety na raz... taki glodny byl. Przynajmniej o niego jestem teraz spokojna.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom