reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie bez zmian - chu***o ale stabilnie:) czaicie ze bylam w pracy z l4 i nadzialam sie akurat na szefowa a ona mnie wyprzytulala?!:eek:
Ona ogolnie jest troche anty jesli chodzi o zatrudnianie matek bo bez przerwy jakies wolne, a to niedyspozycyjne, a to opieka z dnia na dzien itp... a dzisiaj wygladala jakby naprawde jej bylo przykro... wiadomo, ze nie zabroni mi miec dzieci i tak myslalam ze jak jej bedzie nie w smak ze bede miec to se prace zmienie ale ona faktycznie jakos tak... sama nie wiem, jakby ja ogarnal macierzynski instynkt:)
O widzisz? Bardzo to mile ;-)A Twoja szefowa wie o wszystkim? W sensie Ty jestes na ciążowy teraz zwolnieniu,prawda?

O widzisz? Bardzo to milo? A Twoja szefowa wie o wszystkim? W sensie Ty jestes na ciążowy teraz zwolnieniu,prawda?
Napisałam jej kiedyś co się stało, w sensie że poroniłam, żeby wiedziała, że nie kombinuję, bo to czwarte l4 w ciągu roku (i to tego dochodzi 2 urlopy zamiast l4, ale tego już nie wie). A ze zwolnieniem jest ciekawie bo byłam na normalnym a moja pani wystawiła ciążowe (to od dzisiaj) haha czyli śmiesznie to wgląda...

Ale wiesz. Ona jest w innej roli. To szefowa. Ona pewno jest od rządzenia a nie roboty
hehe od rządzenia to byłam ja :p tzn jedno i drugie, bo firma jeszcze mała więc nie ma zbytnio czym rządzić przez kilkanaście godz dziennie, zwłaszcza, że mamy nielimitowany czas pracy - w sensie im szybciej zrobimy tym szybciej będziemy w domu;)
A ona ogarnia marketing i papierkowe rzeczy :)

A więc melduje się po wizycie.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten na górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.
Super :)

reklama
A moj problem z.kotem czesciowo sie rozwiazal. Przyszedl na dzialke, ale musialam go jedzeniem do siebie zwabic, jak jadl zabralam go do domu i zamknelam ze soba w pokoju. Schowal sie do szafki i tam siedzi, musi sie bac remontu, albo panow, ktorzy remontuja. Do mamy go wywioze... Ale wcial 3saszety na raz... taki glodny byl. Przynajmniej o niego jestem teraz spokojna.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A może tęskni za pozostałymi kotkami?

Do góry