reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni :) jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Witaj kochana dobrze ze wyskoczylas do nas z krzakow tu w kupie zawsze razniej. Gratuluje pieknej bety i glowa do gory jestes w ciazy :)
Pixi miala blastke wiec nie porownuj bety pozatym nigdy jej nie porownuj beta becie nie rowna tak samo jak objawy

A więc melduje się po wizycie.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten na górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.
Super juz nie takie male te twoje brzdace niech dalej pieknie rosna i dobrze sie rozwijaja. Wazne ze wszystko ok

Bylam na wizycie w Gyncentrum przed IUI.
Moje szczescie ze sie umowilam w 8dc a nie w 11dc jak lekarz zalecal (z doswiadczenia wiedzac ze te pecherzyki u mnie szybko rosna). Niestety po stymulacji Lametta jest tylko 1 pecherzyk. Ale ma juz 22mm. Wiec od razu podali mi gonapeptyl i jutro mam inseminacje.
Ale jade tez na wesele. A po inseminacji jest zalecenie generalnie lezec i odpoczywac...
Więc mam dylemat. Chyba po prostu pojde i bede siedziec i sie szybko zmyje. Bo nie wiem jak to inaczej rozwiazac.
Co jeszcze moge robic zeby pomoc w ewentualnym zaplodnieniu i zagniezdzeniu? Suplementy biore. Ale Wy tu dziewczyny macie rozne mniej konwencjonalne sposoby :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ananasik:) 2plastry dziennie przez ok tydzien

Jak to masakra czemu zle wyliczyli godzine zastrzyku. Czy za dlugo stymulowali
Owulka była za wcześnie, pęcherzyki we wtorek były małe (wielkość była podawana w trzech wymiarach więc tak srednio mogły mieć ok. 13-14mm.) Od wtorku od godz. 10 do środowego wieczoru musiały urosnąć min. po 3 -4 mm. Moja pani doktor z Gamety powiedziała, że punkcja za wcześnie i będą niedojrzałe. Dr. W zdecydował, że punkcja w czwartek, bo to był dzień owulacji. Niestety za późno. Już sama nie wiem czy w ogóle dało się przewidzieć taki obrót sprawy.

reklama
Haha potem kazda sie chwali lekozbiorem?! :p zaloze sie ze wygram hihi :p mialam zapas jeszcze na 2,5tyg do wizyty serduszkowej:(
Asiu... ja mam triche pozostalosci po niedanym transferze, na kolejny bylam zabezpieczona na maxa a nawet nie doszedl do skutku... nie ma co.sie licytowac :p poprostu trzeba to ogarnac :-) a jak Ty sie w ogole czujesz? Wszystko w porzadku?

Do góry